Μο Φαγιέ: "Παίζουμε για την Πάτρα και είμαστε περήφανοι"

Τετάρτη, Ιανουάριος 24, 2018 - 8:25μμ

Ο Μο Φαγιέ, που αγωνίζεται για δεύτερη  χρονιά στον Προμηθέα Πάτρας, απάντησε σε ερωτήσεις που του τέθηκαν από τον διαδικτυακό ιστότοπο του συλλόγου. Ακολουθούν αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Πόσο σημαντικό είναι για εσάς (τους παίκτες) να έχετε τον κόσμο στον πλευρό σας;

Η παρουσία των πατρινών φιλάθλων είναι πολύ σημαντική για εμάς. Η υποστήριξή τους μας δίνει επιπλέον κίνητρο και μας κάνει να αισθανόμαστε πως παίζουμε για την πόλη της Πάτρας, Είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε αυτή την πόλη.

Ήσουν από τους καλύτερους παίκτες όταν ο Προμηθέας κέρδισε τον ΠΑΟΚ μέσα στην Πυλαία. Τι θυμάσαι από το παιχνίδι της πρεμιέρας;

Νομίζω πως στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ παλέψαμε σκληρά σαν ομάδα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και δεν παραδοθήκαμε, παρότι έπαιζαν στην έδρα τους και κάποια στιγμή πέτυχαν ορισμένα καλάθια, που φάνηκαν να τους δίνουν προβάδισμα.

Την προηγούμενη χρονιά η ομάδα του Προμηθέα έφτασε πολύ κοντά στην νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Τι νομίζεις πως χρειάζεται για να φτάσει ο Προμηθέας στην νίκη το Σάββατο;

Για να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ, πρέπει να καταφέρουμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό στην έδρα μας. Πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και ν’ ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες και το πλάνο του προπονητή. Και φυσικά, έχουμε ανάγκη τους φιλάθλους μας, να γεμίσουν -και πάλι- το γήπεδο και να μας δώσουν την ώθηση για την νίκη.

Υποστήριξη: SilkTech