Το μήνυμα της Μαρίας Πολύζου για τον Ημιμαραθώνιο "Φ. Τσιμιγκάτο"

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 29, 2022 - 8:00πμ
"Μεγάλη τιμή για μένα η πρόσκληση του Δημάρχου της γενέτειρας πόλης μου Πάτρας Κώστα Πελετίδη, να είμαι Πρέσβειρα του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου"

Το μήνυμα της Μαρίας Πολύζου για τον νυχτερινό Ημιμαραθώνιο "Φάνης Τσιμιγκάτο":

Αγαπητοί φίλες και φίλοι

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η πρόσκληση του Δημάρχου της γενέτειρας πόλης μου Πάτρας Κώστα Πελετίδη, να είμαι Πρέσβειρα του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας 2022, που γίνεται για να τιμηθεί η μνήμη του μεγάλου Πατρινού μαραθωνοδρόμου Φάνη Τσιμιγκάτου.

Είχα την τύχη να συναντηθούν οι δρόμοι μας με τον Φάνη και να τρέχουμε συχνά μαζί στην προπόνηση, είτε στο στάδιο της Πάτρας είτε στην Καλογριά που με έπαιρνε μαζί του.

Πιστεύω ότι ο αγώνας αυτός θα στηρίξει και θα αναπτύξει τον αθλητισμό της πόλης και όχι μόνο. Οι αγώνες δρόμου αποτελούν ιδανικό τουριστικό και αθλητικό προορισμό για κάποιον, που θέλει να συνδυάσει το τρέξιμο και την επίσκεψη σε έναν τόπο.

Δηλώνω παρούσα στον αγώνα και στέκομαι στο πλευρό της πόλης μου. Μάλιστα από σήμερα δηλώνω την συμμετοχή μου στον αγώνα του Ημιμαραθωνίου.

Θα είναι πολύ συγκινητικό για μένα να αγωνιστώ σε μία μεγάλη απόσταση και να φορέσω τα αθλητικά μου παπούτσια όπως όταν διένυα τα πρώτα μου χιλιόμετρα και έφτιαχνα τα όνειρα μου στο Εθνικό στάδιο της Πάτρας πολλά χρόνια πριν .

Πιστεύω ότι αυτός ο αγώνας μπορεί και πρέπει να γίνει θεσμός για να προσελκύσει δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υποστήριξη: SilkTech