Μιλόσεβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα και καλή προσέγγιση στο παιχνίδι» - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19, 2019 - 8:50πμ

Η Παναχαϊκή αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Απόλλωνα στο τελευταίο της φιλικό και ο Ζβέζνταν Μιλόσεβτις εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παιχτών του όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» μίλησε για το παιχνίδι και για τη σεζόν που έρχεται μετά το φινάλε.

Η τοποθέτησή του:

«Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για μας, τα πρώτα 10-15 λεπτά, δεν παίξαμε καθόλου καλό ποδόσφαιρο, και ήταν εύκολο για έναν πολύ καλό αντίπαλο σαν τον σημερινό.

Είναι μια δύσκολη κατάσταση να ανατρέψεις, όλοι είμαστε νέοι εδώ.

Δείξαμε χαρακτήρα και με καλή προσέγγιση, επιστρέψαμε στο παιχνίδι και μετά το 0-2, νομίζω παίξαμε καλά.

Κλείσαμε το ημίχρονο πετυχαίνοντας ένα γκολ με τον Σιατραβάνη, μετά από ενέργεια του Κολ και για μας ήταν καλό, αν αναλογιστείς το πολύ κακό ξεκίνημα.

Στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Κοντρολάραμε το παιχνίδι και βγαίναμε σωστά στην επίθεση, και ο αντίπαλος δεν έδειξε τίποτα. Κερδίζαμε την μπάλα ψηλά και επιτιθόμασταν ξανά.

Σκοράραμε και το τελικό αποτέλεσμα είναι καλό.

Χάσαμε το ρυθμό και την συγκέντρωση μας από τις αλλαγές στο φινάλε του παιχνιδιού, ήταν καλό παιχνίδι για μας».

Για την ενδεκάδα: «Περιμένω και τον Μαυρία αλλά με τη σημερινή εντεκάδα προσανατολίζομαι να ξεκινήσω τη χρονιά και το Κύπελλο.

Είναι σημαντικά όλα τα παιχνίδια, έτσι πρέπει να κερδίσουμε και τον Ιωνικό.

Για την Αγυιά: «Χάρηκα πολύ για την πρώτη μου φορά στο γήπεδο μας, είναι πολύ όμορφο. Και το κοινό ήταν πολύ καλό, χάναμε με 2-0 και είχαν υπομονή, δεν πέρασαν αρνητικότητα στην ομάδα, αντίθετα μας στήριξαν. Ήταν δύσκολο αλλά διασκεδαστικό».

Για τον Όρλαντιτς: «Είναι πολύ καλός παίχτης. Έχει παίξει στον Ερυθρό Αστέρα και δεν είναι εύκολο να αγωνιστείς εκεί. Δεν είναι φυσικά σε πολύ καλή κατάσταση, έχει να παίξει 4-5 μήνες. Χρειάζεται χρόνο, αλλά νομίζω έδειξε και σήμερα (σ.σ. χθες) κάποια καλά στοιχεία».

Υποστήριξη: SilkTech