Μια νίκη και δύο ήττες για τις ομάδες υποδομών της Ακαδημίας των Σπορ που φιλοξένησαν τον Διομήδη Άργους

Τρίτη, Απρίλιος 12, 2022 - 8:00μμ
Το επόμενο ραντεβού στο Άργος

Ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα υποδομών της Τοπικής Επιτροπής Χειροσφαίρισης Πελοποννήσου, όπου η Ακαδημία των Σπορ Πάτρας φιλοξένησε τις αντίστοιχες ομάδες το Διομήδη Άργους στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, στις κατηγορίες παμπαίδων Α΄, παμπαίδων Β΄ καθώς και στην κατηγορία παίδων.
Στους παμπαίδες Β΄ η ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ νίκησε τον Διομήδη Άργους με σκορ 24-21 (ημίχρ. 13-11). Για την ομάδα του Αλέκου Παπαγεωργίου έπαιξαν οι: Ανδρικόπουλος, Κακαβούλας, Αναδιώτης, Καλαντζής, Φώτης 4, Δημητρίου 5, Μίλτος και Άγγελος Πολυζωγόπουλος, Σπηλιωτόπουλος 15.
Για τον αγώνα παμπαίδων A΄ η Ακαδημία των Σπορ ηττήθηκε από τον Διομήδη Άργους με σκορ 9-32 (ημίχρ. 5-20), ενώ ο Αλέκος Παπαγεωργίου χρησιμοποίησε τους: Πανόπουλος, Σούλης 2, Σακκάς 1, Στ. Παπαδιονυσόπουλος 3, Αν. Καπετανάκης 2, Μεταξάς, Μαργαζάς, Αλ. Καπετανάκης, Φώτης.
Για την κατηγορία παίδων ο Διομήδης νίκησε με σκορ 22-36 (ημιχρ. 9-19). Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος χρησιμοποίησε τους: Πανόπουλος, Σακκάς 1, Στ. Παπαδιονυσόπουλος 2, Αν. Καπετανάκης, Γιάγκος 4, Παπακωστόπουλος 1, Γιαννόπουλος, Γ. Παπαδιονυσόπουλος 6, Λάζαρης, Τρίγγος 5, Χρήστου 3.
Οι αγώνες ήταν συνεχόμενοι ο ένας μετά τον άλλον και οι αθλητές και των δύο ομάδων μαζί με τους γονείς τους ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια. Κατά την διάρκεια των αγώνων τα παιδιά δημιούργησαν μία φανταστική ατμόσφαιρα στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου συνοδεία από τις κόρνες, τύμπανα και τις φωνές τους, αφού κάθε ομάδα ενθάρρυνε τους συμπαίκτες τους ξεχωριστά.
Για την ιστορία πρέπει να αναφερθεί ότι στα μη μοριοδοτούμενα πρωταθλήματα διαιτήτευσαν οι αθλητές της Ακαδημίας των Σπορ, Θωμάς Τόμοβιτς (αριστερά) και Νικόλαος Κολλύρης (δεξιά), όπου έχουν αποφοιτήσει από το σεμινάριο που διοργάνωσε πριν μερικούς μήνες η ΟΧΕ σε συνεργασία με την ΚΕΔ/ΟΧΕ, που είχε διδάξει ο Σωτήρης Μίγκας. Αυτό έγινε για πρώτη φορά στα χρονικά του αθλήματος (είναι υποχρέωση των συλλόγων) που αναγράφετε ως ειδική επισήμανση στις ειδικές προκηρύξεις στα φετινά πρωταθλήματα στις υποχρεωμένες των σωματείων που έλαβαν μέρος στα φετινά πρωταθλήματα.
Οι παραπάνω ομάδες μαζί και η ομάδα μίνι την ερχόμενη Κυριακή στις 17 Απριλίου θα ταξιδέψουν στο Άργος για να κάνουν και τους αντίστοιχους αγώνες στην έδρα του Διομήδη, στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Κίου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

παμπαίδες Α΄: Όρθιοι από αριστερά: Αν. Καπετανάκης, Π. Σακκάς, Στ. Παπαδιονυσόπουλος, Σ. Μαργαζάς, Αλ. Παπαγεωργίου. Καθιστοί από αριστερά: Α. Πανόπουλος, Λ. Φώτης, Ε. Μεταξάς, Ο. Σούλης, Αλ. Καπετανάκης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Παμπαίδες Β΄: Όρθιοι από αριστερά: Μ. Ανδρικόπουλος, Μ. Πολυζωγόπουλος, Λ. Φώτης, Γ. Σπηλιωτόπουλος, Αχ. Κακαβούλας, Αλ. Παπαγεωργίου. Καθιστοί από αριστερά: Δ. Δημητρίου, Αγ. Πολυζωγόπουλος, Δ. Καλαντζής, Α. Αναδιώτης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Παίδες: Όρθιοι από αριστερά: Γ. Παπαγιαννόπουλος, Δ. Γιαννόπουλος, Χ. Γιάγκος, Π. Λάζαρης, Π. Σακκάς, Στ. Παπαδιονυσόπουλος, Α. Πανόπουλος. Καθιστοί από αριστερά: Αν. Καπετανάκης, Η. Τρίγγος, Γ. Παπαδιονυσόπουλος, Ι. Παπακωστόπουλος

Υποστήριξη: SilkTech