Μία ανάσα από την ΑΕΚ ο Κυριακίδης * «Αντίο» στην Παναχαϊκή

Τετάρτη, Απρίλιος 10, 2019 - 10:41μμ

Το νέο σταθμό στην καριέρα του βρήκε ο Ηλίας Κυριακίδης! Ο νεαρός τεχνικός μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από την Παναχαϊκή, θα συνεχίσει κατά τα φαινόμενα την καριέρα του στην ΑΕΚ, την οποία υπηρέτησε και ως παίχτης.

Σύμφωνα με  πληροφορίες ο Κυριακίδης αφού δέχθηκε πρόταση τόσο για τις ακαδημίες της Ένωσης, μετά το έργο του με τα νέα παιδιά στους «κοκκινόμαυρους» όσο και για την ανδρική ομάδα της ΑΕΚ, και αφού αμφιταλαντεύτηκε, αποφάσισε να συνεχίσει στην «μεγάλη» ομάδα των «κιτρινόμαυρων». Οι ανακοινώσεις αναμένονται άμεσα όταν και θα δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ενώ σήμερα αποχαιρέτησε και επίσημα την Παναχαϊκή.

Ο Ηλίας Κυριακίδης απετέλεσε τον άμεσο συνεργάτη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον πάγκο της Παναχαϊκής την τελευταία διετία και από την στιγμή που αποχώρησε από την ομάδα, η ΑΕΚ δεν άργησε και «άρπαξε» ένα δικό της παιδί. Θυμίζουμε, μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Ένωση (όπου μεταγράφηκε σε ηλικία 18 ετών από τον Ιωνικό, και «ανδρώθηκε» δίπλα στον Κώστα Κατσουράνη), η οποία συνεκτίμησε το έργο του στην Παναχαϊκή και την ανοδική προπονητική του πορεία.

Το αντίο του στην Παναχαϊκή:

«Μετά και από την τυπική ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την Παναχαϊκή, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ειλικρινά για τη συνεργασία όλα τα μέλη της ομάδας με τα οποία αυτές τις αγωνιστικές περιόδους μοιραστήκαμε όνειρα και αγωνίες, πολλές όμορφες και λιγότερες δύσκολες στιγμές, αλλά – πάνω απ’ όλα – συμμετείχαμε από κοινού σε μια ξεχωριστή διαδικασία, η οποία, στο μεγαλύτερο κομμάτι της, ήταν εξαιρετικά δημιουργική. Είναι δύσκολο να αποτυπώσει κανείς σε λέξεις την ατμόσφαιρα και τα συναισθήματα αυτού του ταξιδιού, ωστόσο εκτιμώ ότι ο τρόπος δουλειάς και τα αποτελέσματά της αφήνουν μια πολύ σημαντική όσο και χρήσιμη παρακαταθήκη. Νιώθω ότι εργάστηκα με τη μέγιστη δυνατή συνέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι στον σύλλογο και τον κόσμο και αισθάνομαι ευγνώμων για την αναγνώριση. Εποικοδομητικότερες και συνάμα απολαυστικότερες ημέρες για όσο υπηρετούσα την ομάδα ήταν αυτές που κατά τη διάρκεια τους συνέβαινε να προπονήσω το πρωί τους άντρες, το μεσημέρι την Κ19 ,το απόγευμα τις Κ17 & Κ15 και το βράδυ το μικρότερο ηλικιακά τμήμα το οποίο αποτελείτο από παιδιά που γεννήθηκαν το 2012...

Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στην Παναχαϊκή και το νέο της προπονητή, με την υποσημείωση ότι ναι μεν η ομάδα είναι υπεράνω προσώπων, αλλά τα πρόσωπα είναι εκείνα που με τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους, επηρεάζουν, καθορίζουν και, εν τέλει, διαμορφώνουν την ιστορία της».

View this post on Instagram

A post shared by official_iliaskiriakidis (@ilias_kyriakidis) on Apr 10, 2019 at 11:06am PDT

Υποστήριξη: SilkTech