Μετάλλιο για την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΑΜΕΑ πινγκ πονγκ

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20, 2019 - 11:03μμ

Στιγμή ιστορική, στιγμή μεγάλης χαράς και περηφάνιας για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση σε επίπεδο αθλητών με αναπηρίες!

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Χέλσινμποργκ η εθνική μας ομάδα ανδρών στην κλάση 6 εξασφάλισε θέση στα μετάλλια, καθώς με δύο νίκες, σε ισάριθμους αγώνες έως τώρα, θα είναι σίγουρα στην πρώτη δυάδα του 2ου γκρουπ, που οδηγεί στα ημιτελικά! Μικρός τελικός δεν προβλέπεται κι έτσι ό,τι και να γίνει ο Μάριος Χατζηκυριάκος και ο Γιώργος Μουχθής θα είναι στο βάθρο των νικητών.

Κόντρα στη Ρωσία πέτυχαν με 2-0 την ιστορική πρώτη νίκη για το ομαδικό του ελληνικού πινγκ πονγκ Α.Με.Α. σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (European Para Championships) και σήμερα έκαναν το βήμα παραπάνω επικρατώντας με 2-0 και της Σλοβακίας! Το απόγευμα στις 17:00 παίζουν για την πρωτιά στον όμιλο απέναντι στη Γαλλία. Θα ακολουθήσουν οι χιαστί ημιτελικοί με τις δύο πρώτες ομάδες του 1ου γκρουπ και φυσικά το καταπληκτικό ελληνικό δίδυμο θα κυνηγήσει το όνειρο με νέα νίκη κόντρα στο 2ο φαβορί κι έπειτα, γιατί όχι, την είσοδο στον τελικό!

Υπεύθυνος της τεχνικής ηγεσίας σε αυτή τη σπουδαία διάκριση ο Μιχάλης Κατσικαδέλης, που βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στη θέση του ομοσπονδιακού.

Υποστήριξη: SilkTech