Μετά τον Ρονάλντο απέκτησε πρόβλημα και ο Ρούνεϊ με τα πρόβατα

Κυριακή, Οκτώβριος 17, 2021 - 9:05πμ
Γουέιν Ρούνεϊ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η οικογένεια του αναγκάστηκαν να μετακομίσουν από το σπίτι που είχαν αγοράσει στην ύπαιθρο, με την άφιξή τους στο Μάντσεστερ, λόγω του θορύβου που υπήρχε στην περιοχή από τα... πρόβατα. Το πρόβλημα με αυτό ήταν ότι τα πρόβατα ξυπνούσαν νωρίτερα από τον Πορτογάλου και του χαλούσαν τον ύπνο με τον θόρυβο που έκαναν.

Το ίδιο πρόβλημα φαίνεται πως αντιμετωπίζει και ο πρώην θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι, Γουέιν Ρούνεϊ. Ο γείτονας του 35χρονου Άγγλου τεχνικού, αποφάσισε να κατασκευάσει ένα μαντρί για πρόβατα, προκειμένου να τα κρατήσει εκεί ζεστά τους χειμερινούς μήνες.

Οπως αποκαλύπτει η «Sun»», ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος έχει ήδη ζητήσει άδεια για την κατασκευή του, αφού έλαβε το πράσινο φως τον περασμένο Ιούλιο, για να στεγάσει χίλια γενετικά τροποποιημένα πρόβατα στην ιδιοκτησία του, μετά από δικαστική μάχη που διήρκεσε ένα χρόνο.

Η υλοποίηση του έργου του όμως προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Ρούνεϊ και της οικογένειας του, που ζουν δίπλα από το αγρόκτημα σε μια έπαυλη αξίας άνω των 23 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία διαθέτει αίθουσα σνούκερ, κινηματογράφο, κάβα, μπαρ, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, μεγάλους κήπους, στάβλους και γκαράζ μεταξύ άλλων ανέσεων.

Υποστήριξη: SilkTech