Μετά τον πανηγυρισμό της Κλόι Κέλι «εκτοξεύθηκαν» οι πωλήσεις αθλητικών σουτιέν

Κυριακή, Αύγουστος 7, 2022 - 11:00πμ
«Τρελάθηκα κι έβγαλα την μπλούζα μου, όταν το κάνουν οι άνδρες δεν γίνεται τίποτα», είπε

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στη Μεγάλη Βρετανία δεν κατέρριψε μονάχα ρεκόρ τηλεθέασης και πληρότητας των γηπέδων, αλλά μετά τη νίκη της Αγγλίας επί της Γερμανίας με 2-1 στον τελικό έχουν αυξηθεί και οι πωλήσεις αθλητικών σουτιέν.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Times» για την... εκτόξευση των πωλήσεων ευθύνεται ο πανηγυρισμός της επιθετικού της εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Σίτι, Κλόι Κέλι.
Η 24χρονη παίκτρια σκόραρε στο 110ο λεπτό της αναμέτρησης και χάρισε στις «λέαινες» το τρόπαιο, που ήταν το πρώτο EURO της ιστορίας τους και τον πρώτο τόσο σημαντικό διεθνή τίτλο στα χρονικά του συγκροτήματος.

Αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έβγαλε την μπλούζα της κι έμεινε με το αθλητικό σουτιέν της, ενώ «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συμπαικτριών της και προκάλεσε έκσταση στις εξέδρες και σε όλη την Αγγλία.
Η φωτογραφία του πανηγυρισμού με την Κλόι Κέλι να τρέχει και ν' ανεμίζει τη φανέλα της έχει εξελιχθεί σε σύμβολο της γυναικείας ενδυνάμωσης στη Βρετανία. Φυσικά, όμως, υπάρχουν και αντιδράσεις με μερίδα σχολιαστών να αμφιβάλλει για το αν ήταν καθωσπρέπει ο πανηγυρισμός της.
Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning Britain» για τον πανηγυρισμό της δήλωσε: «Τρελάθηκα εκείνη την στιγμή κι έβγαλα τη φανέλα μου, όταν το κάνει ένας άνδρας ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, οπότε εμείς ως γυναίκες γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε το ίδιο;».
Πρόσθεσε, δε, ότι ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει τί πέτυχαν στην ιστορική βραδιά του «Γουέμπλεϊ» όταν η Αγγλία πανηγύρισε το πρώτο μεγάλο της τρόπαιο στο ποδόσφαιρο από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966 και κατάφερε αυτό που δεν έκανε το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα των ανδρών της χώρας, η οποία ηττήθηκε από την Ιταλία στον τελικό του EURO.

Υποστήριξη: SilkTech