Μεσολόγγι: Περιστατικό οπαδικής βίας- Tου επιτέθηκαν με αεροβόλο και τον χτύπησαν με αμάξι!

Κυριακή, Φεβρουάριος 21, 2021 - 1:50μμ

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από την Ασφάλεια Μεσολογγίου σχετικά με περιστατικό που φέρεται να έχει οπαδικά κίνητρα και που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Ειδικότερα, οι έρευνες πραγματοποιούνται μετά από καταγγελία 33χρονου οπαδού από το Μεσολόγγι ο οποίος και υποστήριξε στις αρχές ότι δέχθηκε απειλές από έναν 28χρονο οπαδό άλλης ομάδας μέσω κοινωνικών δικτύων, επίσης κάτοικο της περιοχής.

Οι δύο άνδρες έδωσαν ραντεβού στη γέφυρα του Ευήνου, όπου και ο 28χρονος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του καταγγέλλοντα, εμφανίστηκε με έναν αλλοδαπό και τον 23χρονο αδερφό του, οι οποίοι και τον πυροβόλησαν με αεροβόλο όπλο, δίχως ωστόσο να κατορθώσουν να τον τραυματίσουν σοβαρά.

Ο 28χρονος ακολούθως επιβιβάστηκε σε όχημα και με έτερο άτομο (άγνωστο στις αρχές) και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα χτυπώντας τον 33χρονο στο πόδι. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες, προληπτικά.

Αναμένονται τα νεώτερα από τις έρευνες των αρχών που έχουν σχηματίσει και τη σχετική δικογραφία, ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Πηγή: agriniopress

Υποστήριξη: SilkTech