Μέσι και υιοί: Ποιος είπε πως οι άνδρες δεν φορούν παγιέτες;

Πέμπτη, Δεκέμβριος 2, 2021 - 4:03μμ
Μέσι και υιοί

Oλοένα και περισσότεροι διάσημοι κύριοι υποκύπτουν στη λάμψη της παγιέτας και των κεντημάτων στα σακάκια τους επιβεβαιώνοντας το γεγονός πως η ανδρική ένδυση μέσω της μόδας έχει απελευθερωθεί από στεγανά και φαντάζει πιο τολμηρή από ποτέ. Πλέον δεν έχουν δικαίωμα μόνο οι γυναίκες να λάμπουν με total glam outfits. O 34χρονος super star της Παρί Σεν Ζερμέν Λέο Μέσσι τόλμησε κάτι τέτοιο, που είχαμε δει από τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς στο φετινό Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο αλλά και από άλλους κυρίους σε πρόσφατα red carpet events. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα σμόκιν βραδινό σύνολο, του οποίου το σακάκι ήταν σε όλη του την επιφάνεια από αστραφτερές μαύρες παγιέτες. Το ίδιο ακριβώς look είχαν και οι τρεις μικροί γιοί του, οπότε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα της οικογένειας ήταν πολύ χαριτωμένα.

Η φαμίλια Μέσι περπάτησε στο κόκκινο χαλί της «Χρυσής Μπάλας- Ballon d' Or» στο Παρίσι ενθουσιάζοντας τους φωτογράφους. Στο Theatre du Chatelet ο Μέσι και η 33χρονη σύζυγός του Αντονέλα με τους γιους τους πανηγύρισαν το ασύλληπτο νούμερο των επτά κατακτήσεων του βραβείου.(Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι δεύτερος στη σχετική λίστα με πέντε βραβεία)
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να συνεχίσω να παλεύω με τη νέα μου ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου από την Μπαρτσελόνα και όλους από την Αργεντινή, είναι όνειρο μετά από μάχες τόσων χρόνων να νικήσω με την Αργεντινή το Copa America. Ήταν εκπληκτική εμπειρία. Είναι ιδιαίτερο για μένα που βρίσκονται εδώ άνθρωποι της Μπαρτσελόνα και φυσικά η γυναίκα μου και τα παιδιά μου» ανέφερε ο Μέσι κατά τη διάρκεια της απονομής του.
Περιχαρείς βέβαια και οι ιταλοί Dolce e Gabbana που έντυσαν τον πρωταθλητή και τους γιους του στο γεγονός, οπότε έσπευσαν να ποστάρουν εικόνες στα social media. Aνέφεραν όλες τις λεπτομέρειες του εντυπωσιακού σμόκιν, του πουκαμίσου και των αξεσουάρ επισημαίνοντας πως οι μικροί Ματέο, Τιάγκο και Σίρο συνδύασαν πιο μοδάτα τα κοστούμια τους με τα sneakers Porto Fino. Σκέφτεστε κάτι αντίστοιχο για το ρεβεγιόν στην Πάτρα;

Υποστήριξη: SilkTech