Μένουμε σπίτι και Sunderland 'til I die

Παρασκευή, Απρίλιος 3, 2020 - 8:00πμ

Η πανδημία του κορονοϊού και η αναγκαστική παραμονή στο σπίτι έχει δημιουργήσει μια νέα τάξη πραγμάτων στην καθημερινότητά μας.

Το βασικό μας 'όπλο', το 'οχυρό' στη μάχη κατά του κορονοϊού είναι το ίδιο μας το σπίτι. Ακολουθούμε, λοιπόν, την οδηγία #menoumespiti και προσπαθούμε να βρούμε ευχάριστους τρόπους να γεμίσουμε τη μέρα μας.

Και ενώ πολλές από τις συνήθειές μας έχουν αλλάξει, υπάρχει μία που παραμένει ίδια. Μία από τις αγαπημένες και πιο χαλαρωτικές στιγμές της ημέρας, η στιγμή που κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ και βλέπεις τηλεόραση. Μέχρι πρότινος, οι αγώνες και τα αθλητικά προγράμματα στην τηλεόραση 'γέμιζαν' τις ώρες μας, όμως το 'λουκέτο' στα πρωταθλήματα λόγω της πανδημίας, έχει αφήσει ένα κενό στην καθημερινότητά μας.

Μπορεί, λοιπόν, να μην έχουμε αγώνες, υπάρχουν όμως πολλές ταινίες και σειρές με αθλητικό περιεχόμενοι, που θα σε κάνουν να μη θες να σηκωθείς ούτε λεπτό από τον καναπέ σου.

Μία από αυτές προβάλεται από το Netflix και αφορά στις περιπέτειες της Σάντερλαντ, μιας εκ των ιστορικότερων ομάδων της Αγγλίας.

Ελληνικός τίτλος: Σάντερλαντ μέχρι θανάτου
Σεζόν: 1
Πλατφόρμα: Netflix

Μια σειρά ντοκιμαντέρ που ακολουθεί την ποδοσφαιρική ομάδα του Σάντερλαντ τη σεζόν 2017-2018 καθώς προσπαθεί να επανακάμψει μετά τον υποβιβασμό της από την Premier League. Η κάμερα ακολουθεί τους παίκτες, τους παράγοντες αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας στην προσπάθεια της να επανέλθει ξανά στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Η σειρά σε κάνει να αισθάνεσαι μέλος της ομάδας και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Υποστήριξη: SilkTech