Μένιος Σακελλαρόπουλος: Σκέφτηκα να γυρίσω πίσω τα παιδιά μου που σπουδάζουν στην Πάτρα

Παρασκευή, Νοέμβριος 19, 2021 - 12:05μμ
Μένιος Σακελλαρόπουλος

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο" και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος. Ο αγαπημένος δημοσιογράφος του Mega μίλησε μεταξύ άλλων για το ελληνικό #MeToo αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε λόγω της κρίσης.


Για το κύμα αποκαλύψεων ο Μένιος Σακελλαρόπουλος τόνισε: "Δεν πιστεύω ότι υπάρχει χώρος που να μην έχει τα ζητήματα του. Θέλω να πω ένα πολύ γενικό και πολύ ειδικό πράγμα. Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων και των παραλείψεων του. Άρα λοιπόν καλώς έκανε η Μπεκατώρου και είπε αυτά που της συνέβησαν και άνοιξε ο ασκός του αιόλου αλλά όταν υπάρχουν τέτοια ζητήματα, τόσο σοβαρά, πρέπει να φτάνουν ως το τέλος" και συνέχισε σημειώνοντας: "Το τέλος ποιο είναι; Κελί; Κελί! Δικαστήριο; Προφανώς δικαστήριο! Δεν μπορούμε να κουκουλώνουμε και να σκεπάζουμε πράγματα, να εξωραΐζουμε καταστάσεις, να λέμε ναι μεν αλλά και κυρίως δεν μπορούμε να ακολουθούμε μια επαίσχυντη νοοτροπία: 'ναι αλλά πως ήταν ντυμένη η τάδε'. Όπως γουστάρει ήταν ντυμένη. Θα φορέσει ό,τι θέλει".


Δεν δίστασε να αποκαλύψει και τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε κατά τη διάρκεια της κρίσης λέγοντας: "Δεν έχω κάνει κανένα κομπόδεμα. Στη δημοσιογραφία λίγοι άνθρωποι, μετρημένοι στα δάχτυλα, πήραν καλά χρήματα και τα άξιζαν που τα πήραν. Ήμουν πάντα συντηρητικός άνθρωπος στην οικονομική προσέγγιση. Έζησα και με λιγότερα και προφανώς πέρασα και εγω, όπως όλοι οι Έλληνες, την δύσκολη εποχή της κρίσης και της πολύ μεγάλης πίεσης. Εξομολογούμαι και δεν ντρέπομαι καθόλου για αυτό, πως υπήρξαν στιγμές που το πρόβλημα ήταν τόσο έντονο που σκέφτηκα να φέρω πίσω τα παιδιά μου που σπούδαζαν από την Πάτρα".

Υποστήριξη: SilkTech