Το μέλλον του Πατραϊκού πόλο είναι εδώ

Δευτέρα, Ιούνιος 7, 2021 - 9:00μμ
Νταφογιάννης Μπετχαβάς Αντίοχος Τρασάϊ Λυκούδης

Το μέλλον του Πατραϊκού πόλο είναι εδώ. Περισσεύει το ταλέντο σε κάποια πατρινόπουλα, αναπόφευκτη η κλήση τους στις Εθνικές ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα δέκα είναι οι διεθνείς μας:

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

Στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά κλήθηκαν από σήμερα (7/6) στις 17.30 σε καμπ προετοιμασίας της προεθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ15), από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φώντα Λεμπέση και τον συνεργάτη του Φώντα Μαρκόπουλο, μεταξύ άλλων και οι Χρήστος Μαυριόπουλος (έκανε ντεμπουτο φέτος με τον ΝΟΠ στην ανδρική ομάδα!!), Άκης Νταφογιάννης, Θωμάς Μπετχαβάς, Χριστόφορος Τρασάϊ, Σπύρος Λυκούδης (ΝΟΠ), Φίλιππος Αντίοχος (ΝΕΠ).

Η Εθνική μας Ομάδα μετέχει (4-11 Ιουλίου) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Λούλ της Πορτογαλίας.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ

Τα δύο πρώτα καμπ προετοιμασίας στην προεθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών (Κ20), της φετινής περιόδου, πραγματοποιούνται σήμερα Δευτέρα (7/6) στο ΟΑΚΑ και την Τετάρτη (9/6) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.
Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της αντίστοιχης Εθνικής ομάδας Μάκης Βολτυράκης (συνεργάτης του ο Μάριος Κάσδαγλης) κάλεσε ανάμεσα σε άλλους, και τους Πατρινούς: Χρήστο Μπιτσάκο (ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ), Ανδρέα Αλμύρα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Ιάσονα Νταλάπα (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ).
Στο δεύτερο καμπ την Τετάρτη (9/7), στις 19.45 στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, κλήθηκε ο Κώστας Παπάκος (ΑΕΚ).

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech