«Μείνε δυνατός» το μήνυμα στήριξης του κόσμου του μπάσκετ στον Μπλατ - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Αύγουστος 20, 2019 - 7:02μμ

Αμέτρητα είναι τα μηνύματα στήριξης στον Ντέιβιντ Μπλατ από κάθε γωνιά του κόσμου. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, με επιστολή, γνωστοποίησε πως πάσχει από PPMS (Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση) γράφοντας: «Είναι ευθύνη μου να αποτελέσω παράδειγμα για όλους, να συνεχίσουν τη ζωή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ποτέ, ποτέ, μα ποτέ να μην παραδίδονται ή να μην εγκαταλείπουν».

Συγκλονίζει ο Ντέιβιντ Μπλατ

Η πρώτη ομάδα που έσπευσε, μετά τον Ολυμπιακό, να δηλώσει ότι βρίσκεται στο πλευρό του ήταν η Μακάμπι. «Μείνε δυνατός» ήταν το μήνυμα που έστειλε η ομάδα του Τελ Αβίβ στον Ντέιβιντ Μπλατ.

Και η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε μέσω Twitter την υποστήριξή της στον Ντέιβιντ Μπλατ. Το σχετικό «τιτίβισμα» αναφέρει: «Μείνε δυνατός κόουτς, είμαστε όλοι στο πλευρό σου!».

Μπερτομέου για Μπλατ: «Έχει ξεπεράσει κάθε είδους καταστάσεις στη ζωή του»

Ατλαντικού έσκυψε πάνω στον προπονητή του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ, από την στιγμή που εκείνος με  μία συγκλονιστική επιστολή , επέλεξε να μοιραστεί τo προσωπικό πρόβλημα υγείας του, αποκαλύπτοντας ότι πριν από μερικούς μήνες διαγνώστηκε με το αυτοάνοσο νόσημα PPMS (Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση).

«Ολόκληρη η οικογένεια μπάσκετ της Εuroleague βρίσκεται δίπλα στον προπονητή Μπλατ», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου. «Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας, έχει περάσει και ξεπεράσει καταστάσεις κάθε είδους και είμαστε σίγουροι ότι η αποφασιστικότητα και η θετική στάση του θα τον βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε.

Υποστήριξη: SilkTech