«Μείνε δυνατός» το μήνυμα στήριξης του κόσμου του μπάσκετ στον Μπλατ - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Αύγουστος 20, 2019 - 7:02μμ

Αμέτρητα είναι τα μηνύματα στήριξης στον Ντέιβιντ Μπλατ από κάθε γωνιά του κόσμου. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, με επιστολή, γνωστοποίησε πως πάσχει από PPMS (Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση) γράφοντας: «Είναι ευθύνη μου να αποτελέσω παράδειγμα για όλους, να συνεχίσουν τη ζωή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ποτέ, ποτέ, μα ποτέ να μην παραδίδονται ή να μην εγκαταλείπουν».

Συγκλονίζει ο Ντέιβιντ Μπλατ

Η πρώτη ομάδα που έσπευσε, μετά τον Ολυμπιακό, να δηλώσει ότι βρίσκεται στο πλευρό του ήταν η Μακάμπι. «Μείνε δυνατός» ήταν το μήνυμα που έστειλε η ομάδα του Τελ Αβίβ στον Ντέιβιντ Μπλατ.

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Και η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε μέσω Twitter την υποστήριξή της στον Ντέιβιντ Μπλατ. Το σχετικό «τιτίβισμα» αναφέρει: «Μείνε δυνατός κόουτς, είμαστε όλοι στο πλευρό σου!».

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Μπερτομέου για Μπλατ: «Έχει ξεπεράσει κάθε είδους καταστάσεις στη ζωή του»

Ατλαντικού έσκυψε πάνω στον προπονητή του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ, από την στιγμή που εκείνος με  μία συγκλονιστική επιστολή , επέλεξε να μοιραστεί τo προσωπικό πρόβλημα υγείας του, αποκαλύπτοντας ότι πριν από μερικούς μήνες διαγνώστηκε με το αυτοάνοσο νόσημα PPMS (Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση).

Binary Data Embedded rich media on Twitter

«Ολόκληρη η οικογένεια μπάσκετ της Εuroleague βρίσκεται δίπλα στον προπονητή Μπλατ», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου. «Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας, έχει περάσει και ξεπεράσει καταστάσεις κάθε είδους και είμαστε σίγουροι ότι η αποφασιστικότητα και η θετική στάση του θα τον βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε.

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Υποστήριξη: SilkTech