Μεγάλοι αγώνες στο Στάδιο, μεγάλα ρεκόρ στίβου

Σάββατο, Ιούλιος 14, 2018 - 12:30μμ
Η Αντωνία Στεργίου

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, κάθε άλλο, το ενδεχόμενο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών - Γυναικών, να έχουμε την κατάρριψη ρεκόρ αγώνων.

Ρεκόρ αγώνων είναι οι κορυφαίες επιδόσεις που έγιναν ποτέ στα αγωνίσματα κατά τη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Από αυτά, τρία είναι της Αχαΐας, τα έχουν πετύχει ο Σπύρος Ανδριόπουλος του ΄΄Α.Π.Σ. Πάτραι΄΄ στα 10.000μ. με 28΄40΄΄70 το 1984, η Αντωνία Στεργίου του ΄΄Α.Ο. Κούρος΄΄ στο Ύψος το 2008 και ο Μιχάλης Σταματόγιαννης, όταν είχε μεταγραφεί στον ΄΄Γ.Σ.Αίολος΄΄, το 2011 στη Σφαιροβολία.

Οι Αγώνες θα γίνουν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Ιουλίου.
Οι αγώνες διοργανώνονται από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Β.Π. σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρεται:
«Καλούμε όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου Ανδρών - Γυναικών, ένα αθλητικό γεγονός υψηλού επιπέδου, που είναι μακριά από στρεβλώσεις που υπάρχουν σε άλλους χώρους του Αθλητισμού, που προσφέρει πολλά στην Κοινωνία με κυριότερο τη δημιουργία του σωστού τύπου ανθρώπου.
Πρέπει όλοι να έρθετε στους Αγώνες.
 Η είσοδος είναι δωρεάν. 18.00΄έως 22.00΄ , Σάββατο και Κυριακή.
ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ».

Υποστήριξη: SilkTech