Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του Ανδρέα Κάββουρα

Σάββατο, Φεβρουάριος 17, 2018 - 1:18πμ
Ο Κάββουρας με το Νο12

Ο Ανδρέας Κάββουρας, φέτος έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στη Γαλλία, όπου αγωνίζεται στην Οράνζ. Ο νεαρός Πατρινός αθλητής μοιράζεται μερικές από τις στιγμές του στην Γαλλία.

Όπως αναφέρει ο Ανδρέας Κάββουρας: "Στην αρχή ήταν κάπως δύσκολο να προσαρμοστώ καθώς είναι η πρώτη σεζόν που παίζω επαγγελματικά βόλεϊ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι το μόνο πράγμα με το οποίο ασχολούμαι εδώ. Ηξερα ότι θα δυσκολευτώ, αφού προπονούμαι τις διπλάσιες ώρες από τις προηγούμενες χρονιές. Ωστόσο δε μου πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω τις έξτρα προπονήσεις, τα πρωινά ξυπνήματα και τον νέο τρόπο ζωής".

Στη συνέχεια ο Πατρινός αθλητής αναφέρθηκε στη πόλη την οποία μέινει τους τελευταίους μήνες: "Το Ορανζ είναι μια μικρή πόλη με 30.000 κατοίκους, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα για να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο. Τις περισσότερες φορές εκμεταλεύομαι τις μέρες που δεν έχω προπόνηση για να κάτσω στο σπίτι να ξεκουραστώ".

Τέλος σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας του μας είπε: "Στο αγωνιστικό κομμάτι η 2η ομάδα της Οράνζ που αγωνίζεται στη Νάσιοναλ 3, ενώ η 1η ομάδα που αγωνίζεται στην Προ Β θα παλέψει για την είσοδο στα πλέι οφ"

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας
Σε ομαδική φωτογραφία με την Ορανζ
Μαζί με τον συγκάτοικό του
Μαζί με τον συγκάτοικό του
Μαζί με τον συγκάτοικό του
Από την επίσημη παρουσίαση το καλοκαίρι
Υποστήριξη: SilkTech