Μεγάλο ντέρμπι στο Βόλο (15:00) με φόρα από τον ΠΑΟΚ

Κυριακή, Ιανουάριος 13, 2019 - 7:31πμ

Πριν ακόμα στεγνώσει ο ιδρώτας από την υπερπροσπάθεια και την ιστορική νίκη με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, η Παναχαϊκή δίνει τη σπουδαιότερη «μάχη» μέχρι ώρας και για το πρωτάθλημα της Football League. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται (15:00, live στο sportin.gr) στον Βόλο από την ομώνυμη ομάδα για την 12η αγωνιστική, σε μία αναμέτρηση που μπορεί να σηματοδοτήσει τη φετινή χρονιά.

Εν μέσω συνεχών διοικητικών σεναρίων αλλά καμίας ουσιαστικά εξέλιξης το τελευταίο δίμηνο, οι ποδοσφαιριστές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στο σκοπό τους, όπως με μεγάλη επιτυχία κάνουν μέχρι ώρας και να αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο με μεγάλη διαφορά μάλιστα, του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Βόλος που στο Ελληνικό ποδόσφαιρο (και τη νοοτροπία  του) μοιάζει ήδη φαβορί με την άνοδο, έχοντας σε 11 αναμετρήσεις μόλις μία ισοπαλία, καθώς η ήττα στη Δράμα… παραγράφηκε, 9 νίκες και ένα παιχνίδι που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας.

Σε ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλική πόλη, η Παναχαϊκή μπορεί να αλλάξει το ρου της ιστορίας, παίρνοντας ψυχολογία και βαθμολογική ανάσα για αν διεκδικήσει μία καλύτερη (αγωνιστικά) συνέχεια. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει τους στόχους της, με την ελπίδα το αγωνιστικό να συνεχίζει να παραμένει ανεπηρέαστο από το διοικητικό.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, που είχε όλα τα όπλα στη φαρέτρα του, επέλεξε για την αποστολή τους:

Καπούταγλη, Σούλη, Κολοβούρη, Πολίμο, Ντάσιο, Σταμόπουλο, Λουμπαρδέα, Τσελεπίδη, Σωτηράκο, Κολ, Αργυρόπουλο, Πλέγα, Μουστακόπουλο, Παπατόλιο, Φουρλάνο, Ελευθεριάδη, Καρατσανάκοφ, Κυνηγόπουλο, Μπαστακό και Μωραΐτη.

Υποστήριξη: SilkTech