Μεγάλο ντέρμπι κορυφής στο «Γεντί Κουλέ»

Τετάρτη, Απρίλιος 4, 2018 - 12:46μμ

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Από το πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΟΦΗ και τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ».

Οι δύο ομάδες βρίσκονται κατά μεγάλο ποσοστό ήδη στη Σουπερλίγκ, και το σημερινό παιχνίδι θα κρίνει τον πρωταθλητή σε μια αναμέτρηση που θα θυμίσει τα ένδοξα χρόνια των δύο ομάδων στην Α’ Εθνική.

Το ντέρμπι του πρώτου γύρου στο «Κλ. Βικελίδης» είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Σήμερα διεξάγονται όμως και τέσσερις ακόμα αμφίρροπες αναμετρήσεις. Ο Απόλλων Πόντου στην προσπάθειά του να αναρριχηθεί υποδέχεται τον Εργοτέλη, τα Τρίκαλα τον Καραϊσκάκη που καίγεται και ο Απόλλων Λάρισας την Καλλιθέα που βρίσκεται με το ένα πόδι στη Γ’ Εθνική.

Τέλος βαθμούς ψάχνουν Πανσερραϊκός και Σπάρτη που διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις Σέρρες.

Η 25η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με το μεγάλο ντέρμπι της Αχαΐας στο Αίγιο να ξεχωρίζει. Παναχαϊκή και Παναιγιάλειος διανύουν βίους αντίθετους, με τους «κοκκινόμαυρους» να ψάχνουν την μονιμοποίηση στην τρίτη θέση, και τους Αιγιώτες τους βαθμούς που θα τους δώσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Ενώ η Δόξα Δράμας μετά το έδαφος που φαίνεται να χάνει στη μάχη της τρίτης θέσης, δοκιμάζεται στα Χανιά με τον Κισσαμικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Μεγάλη Τετάρτη 4/4

15:00 ΟΦΗ – Άρης

15:30 Απόλλων Πόντου – Εργοτέλης

16:00 Τρίκαλα – Καραϊσκάκης

16:00 Απόλλων Λάρισας – Καλλιθέα

16:00 Πανσερραϊκός – Σπάρτη

Μεγάλη Πέμπτη 5/4

Αιγινιακός – Αχαρναϊκός  3-0 (α.α.)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Βέροια  3-0 (α.α.)

15:00 Κισσαμικός – Δόξα Δράμας

17:00 Παναιγιάλειος - Παναχαϊκή

Υποστήριξη: SilkTech