Μεγάλο διπλό η ΝΕΠ, άλμα για την παραμονή της

Κυριακή, Φεβρουάριος 24, 2019 - 3:22μμ

Μεγάλο διπλό που την φέρνει στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ της Α2 Υδατοσφαίρισης Ανδρών πέτυχε η ΝΕ Πατρών.

Η ομάδα του Λάμπρου Αναστασόπουλου επικράτησε με 9-6 του ΟΥΚ στο Βόλο και τον υποσκέλισε στη βαθμολογία, ενώ απέκτησε και πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων.

Οι Πατρινοί είχαν τα ηνία του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του και παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Μαγνησίας έφερε το παιχνίδι στο γκολ (6-7), δυο τέρματα των Γκίρη Κανελλόπουλου (σκόραρε στην κόντρα, είχε και τρεις ασίστ!) και Καρβουντζή έφεραν την εξασφάλιση των τριών βαθμών της νίκης για την αχαϊκή ομάδα.

ΟΥΚ Βόλου – ΝΕ Πατρών 6-9 (2-2, 2-3, 1-2, 1-2)

ΟΥΚ Βόλου (Θωμάς Μεφσουτ): Βόντζος, Νικολέρης, Νικηφορίδης, Λέτσιος 1, Κολημήτρας, Μαρινάγης Χ., Ζακυνθινός, Βλιώρας 3, Στεργίου Γ. 1, Χαμίτης, Πετρόπουλος, Ανδρής, Ιωακείμ, Κουφιδάκης 1, Μακρής

ΝΕ Πατρών (Λάμπρος Αναστασόπουλος): Λιβαθηνός, Γκίρης – Κανελλόπουλος 1, Γιαννακέας, Τουλγαρίδης 1, Νταλάπας, Φυκούρας 1, Γατομάτης, Καρύδης, Δουρίδας 1, Καρράς, Αντίοχος 2, Καρβουντζής 2, Νάσιος, Κατράς.

Μετά την επικράτηση επί του ΟΥΚ στον Βόλο, ο προπονητής της ΝΕΠ, Λάμπρος Αναστασόπουλος δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένας αμφίρροπος και πολύ δυνατός αγώνας. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, στην πορεία βελτιώσαμε την άμυνά μας και με συγκέντρωση, υπομονή και σωστές επιλογές στην επίθεση, καταφέραμε να φτάσουμε σε μια νίκη ουσίας και ψυχολογίας, μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και το πάθος τους».

Υποστήριξη: SilkTech