Μεγάλη συμμετοχή σκοπευτών στον αγώνα του ΣΑΣΠ

Πέμπτη, Νοέμβριος 9, 2023 - 10:00πμ
Στον αγώνα έλαβαν μέρος 124 σκοπευτές από 27 διαφορετικούς συλλόγους κυρίως από την Πελοπόννησο και την Στερεά Ελλάδα

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε από τον Σκοπευτικό Αθλητικό Σύλλογο Πατρών ο 2ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΟΠΛΩΝ ΧΕΙΡΟΣ (HANDGUN LEVELII) Γ΄ΖΩΝΗΣ 2023 στο σκοπευτήριο εντός του πεδίου βολής Αρόης Πατρών. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 124 σκοπευτές από 27 διαφορετικούς συλλόγους κυρίως από την Πελοπόννησο και την Στερεά Ελλάδα. Με σύμμαχο τον καιρό ο αγώνας κύλησε ομαλά και ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα. Όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για την οργάνωση και την διεξαγωγή του αγώνα. Αντίστοιχος αγώνας είχε να πραγματοποιηθεί από τον ΣΑΣΠ και την ΕΣΑΚ στην Πάτρα από το 2014. Από τον ΣΑΣΠ και τα ζαχαρολαστεία Caravel των Αδερφων Παπαδόπουλου υπήρχε στο σκοπευτήριο μπουφές με δωρεάν καφέδες, αναψυκτικά γλυκά και φαγητά για όλους τους σκοπευτές και επισκέπτες.
Ο Πρόεδρος κ. Μπατζής Γεώργιος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΣΠ ευχαριστούν για την βοήθεια στην οργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα :
• τον Δήμο Πατρέων
• Την Διοίκηση του ΚΕΤΧ
• Την Αστυνομική Δ/νση Αχαΐας
• Τα ζαχαροπλαστεία Caravel των αδερφών Παπαδόπουλου
• Την εταιρεία Ιατρικών ειδών CARE WAY του κ. Πούλιου Ανδρέα
• την Διοικηση Πεδίου (τον αγωνάρχη κ. Ανδριόπουλο Βασίλειο, τον Διευθυντή αγώνα κ. Νικολακόπουλο Δημήτριο και όλους τους κριτές)
• & τέλος τους αθλητές που έλαβαν μέρος στον αγώνα
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου κ. Μπατζή Γεώργιου, οι καλές κριτικές για τον αγώνα μας αντλούν δύναμη να αναλάβουμε και να οργανώσουμε αντίστοιχους και μεγαλύτερους αγώνες στην πόλη μας.
Από τον Σκοπευτικό Αθλητικό Σύλλογο Πατρών βραβεύτηκαν οι κάτωθι αθλητές :
Στην 1η θέση στην υποκατηγορία Standard Lady η κα Μπουσγούνη Μαρία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech