Μεγάλη πρόταση για τον Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ

Τετάρτη, Μάρτιος 16, 2022 - 10:30μμ
Αποκάλυψη από την Αγγλία

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και το όνομα του Κώστα Τσιμίκα αρχίζει να μπλέκεται σε διάφορα σενάρια, με κορυφαίο ρεπόρτερ της Λίβερπουλ να αποκαλύπτει ότι ο αριστερός μπακ των Reds έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες υπήρξε δημοσίευμα στον βρετανικό Τύπο, που ανέφερε ότι ο Ελληνας αμυντικός έχει τραβήξει το βλέμμα πολλών ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου και η διοίκηση της Λίβερπουλ θα πρέπει να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον 25χρονο άσο.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού και η Λίβερπουλ θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του Ελληνα μπακ», αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο τονίζει ότι ο Κώστας Τσιμίκας φέτος έχει πραγματοποιήσει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 3 ασίστ στο ενεργητικό του.

Όπως τονίζει ο Βρετανός δημοσιογράφος, οι εμφανίσεις του 25χρονου αμυντικού ήταν εξαιρετικές και όποτε αγωνίστηκε κατάφερε να ξεχωρίσει, αλλά παραμένει ως η δεύτερη επιλογή για το αριστερό άκρο, αφού στο ρόστερ βρίσκεται ο του Αντριου Ρόμπερτσον.

«Ο Τσιμίκας έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής λόγω της παρουσίας του Ρόμπερτσον στο ρόστερ της Λίβερπουλ, αλλά όποτε αγωνίστηκε έδειξε πολύ καλά στοιχεία και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, που παρακολουθούν την περίπτωσή του», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω ρεπορτάζ από τον ρεπόρτερ των Reds.

Είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Ελληνα αριστερού μπακ, ο οποίος, πάντως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη βρετανική ομάδα μέχρι το 2025. Ο Τσιμίκας, όπως προαναφέραμε, φέτος έχει αγωνιστεί σε 19 ματς, εκ των οποίων τα 10 ήταν για την Premier League, τα 3 για το Champions League, τα 3 για το FA Cup και τα άλλα 3 για το EFL Cup.

Υποστήριξη: SilkTech