Μεγάλη νίκη ο ΝΟΠ, 7-6 στον Ηλυσιακό

Σάββατο, Νοέμβριος 30, 2019 - 5:35μμ

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΝΟΠ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών.

Το απόγευμα του Σαββάτου νίκησε με 7-6 τον Ηλυσιακό στην Αθήνα, σ' ένα παιχνίδι όπου στο β' μισό ήταν διαρκώς μπροστά στο σκορ (ακόμα και 5-7), πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με πρώτο σκόρερ τον Θαρραλέο Πασσά.

. Οι Πατρινοί παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να χάνουν με 3-1 στη διάρκεια της πρώτης περιόδου (τρία γκολ από φουνταριστό για τον Ηλυσιακό) κατάφεραν να φτάσουν προηγούμενοι στο ημίχρονο με 3-4, χάρη στα γκολ των Πασσά, Μάγγου και Ανδρικόπουλου. Στη συνέχεια διεύρυναν το προβάδισμά τους μέχρι και στα τρία γκολ (3-6) με τους γηπεδούχους να μειώνουν δύο φορές στο γκολ (5-6 και 6-7) χωρίς όμως να καταφέρνουν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Τα 8λεπτα: 3-2, 0-2, 2-2, 1-1

Ηλυσιακός (Γιάννης Σταύρου): Τρελλόπουλος, Χριστοφίδης 2, Χάλαρης Ι., Μπεκές, Αναγνωστόπουλος 2, Λάππας, Πάλιος, Γούσης 1, Τούμπουρος 1, Τασσόπουλος, Μπερτόλης Στ., Ξανθόπουλος, Μπελιάς, Κρανιάς, Γέμελος

ΝΟΠ: Βυθούλκας, Καραΐκος, Πολλάτος, Κανελλόπουλος, Ζερνιώτης, Γουρδούπης, Μάγγος 2, Κωνσταντακόπουλος, Απ. Γεωργαράς, Γκότσης, Πασσάς 3, Αθανασόπουλος, Ανδρικόπουλος 1, Αβαγιαννός 1, Νεγκίζ.

* Ο προπονητής Παναγιώτης Βασιλόπουλος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά επιβραβεύεται η προσπάθειά τους. Αν και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, εντούτοις αυτή η νίκη θα μας κάνει καλό. Με την προπόνηση θα πετύχουμε πολλά. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, Βασίλη Λαμπάτο, Νίκο Φιλόπουλο και Νίκο Κανταράκη και τους παίκτες μου που ιστεύουν σε αυτό που κάνουμε».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech