Με τρεις πυγμάχους η ΕΑΠ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Τετάρτη, Μάιος 2, 2018 - 9:15μμ

Με υψηλές προσδοκίες η πυγμαχική ομάδα της ΕΑΠ, θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και παμπαίδων που θα διεξαχθεί στις 3 Μαϊου στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Την αποστολή της Ε.Α.Π. με επικεφαλής τον έφορο, Γιάννη Σταθόπουλο και τον προπονητή, Ιωάννη Χαζάπη αποτελείται από τους αθλητές: Μάριο Παπαδόπουλο που θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 50 κιλών, Βασίλη Παπαδόπουλο στους παίδες και Χρήστο Βεϊζάτη στην κατηγορία των 80 κιλών.

Με ανακοίνωσή της η ΕΑΠ, ευχαριστεί: "Η Διοίκηση της Ε.Α.Π. θέλει και δημόσια να ευχαριστήσει τους δύο μεγάλους χορηγούς, Ηλία Κούλη (επιχειρήσεις χωματουργικών εργασιών) και Βασίλη Κούλο (λουκούμια ΚΟΥΛΟΥ), τους δεκάδες ακόμη φιλάθλους και φίλους της ομάδας, καθώς και τις επιχειρήσεις των αδελφών Φραγκισκάτου, οι οποίοι προσφέρουν σημαντική οικονομική βοήθεια, δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές να παίρνουν μέρος σε μεγάλες, πανελλαδικές διοργανώσεις.

Επίσης, θα ήταν παράλειψη να μην γίνει αναφορά στον άνθρωπο που συνέβαλε καθοριστικά στην «αναγέννηση» του τμήματος πυγμαχίας της Ε.Α.Π., ο οποίος αν και επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, στους κύκλους της Ένωσης είναι ιδιαίτερα γνωστός".

Υποστήριξη: SilkTech