Με τον "αέρα" της κορυφής oι Boxerinos του Νίκου Πλέα

Κυριακή, Μάρτιος 11, 2018 - 4:12μμ

Tα "σάρωσε" όλα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων και νεανίδων η Παναχαϊκή, η οποία αναδείχθηκε πολυνίκης και πρωταθλητής σύλλογος στα κορίτσια και πολυνίκης σύλλογος στα αγόρια.

Oι Boxerinos του Νίκου Πλέα κατέκτησαν έξι μετάλλια, τέσσερα χρυσά και δύο χάλκινα, κάνοντας για άλλη μία φορά τη διαφορά, αφού και οι έξι "κοκκινόμαυροι" πυγμάχοι ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών.

Συγκεκριμένα πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείχθηκε η Χρυσούλα Πλέα στα 51 που κέρδισε με διακοπή στο δεύτερο γύρο την Ελένη Προδρόμου, του ΑΣΠ Αμαρουσίου και κατέκτησε και τον τίτλο της καλύτερης αθλήτριας της διοργάνωσης.

Επίσης χρυσό μετάλλιο για την Παναχαϊκή πήρε η Κωνσταντίνα Βλαχοθανάση στα 69 κιλά με διακοπή στο δεύτερο γύρο επί της Θεοδώρα Λαγκαδινού του ΑΠΣ Ευπακτωρ.

Για τα αγόρια πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος στα 81 κιλά με διακοπή στον πρώτο γύρο επί του Νικήτα Χαίδη του Πυθαγόρα.

Τελευταίο χρυσό μετάλλιο για την Παναχαϊκή ήρθε με τον Παναγιώτη Βγενόπουλο στα +91 κιλά, ο οποίος κέρδισε με διακοπή στον πρώτο γύρο τον Νικήτα Χαϊδή του Πυθαγόρα.

Επίσης χάλκινα μετάλλια κατέκτησε στα 69 κιλά ο Ελεύθερος Θεοδωρακόπουλος που έχασε από τον Κωνσταντίνο Μάρκου τους Μαχητές με 3-2 στα σημεία και η Γεωργία Μαντέλη στα 69 κιλά νεανίδων.

Αμαλία Λαλιώτη

Υποστήριξη: SilkTech