Με την Τσεντεβίτα (18:30) δύο «στροφές» πριν το φινάλε ο Προμηθέας

Τετάρτη, Δεκέμβριος 16, 2020 - 11:02πμ

Συνέχεια στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον Προμηθέα. Οι Πατρινοί, που έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια υποδέχονται (18:30, live στο sportin.gr) στο «Δ. Τόφαλος» τη Σλοβενική Τσεντεβίτα/Ολίμπια για τη 10η αγωνιστική του EuroCup του 4ου ομίλου.

Η ομάδα της Πάτρας μετά από την ήττα της πριν από λίγες ημέρες στο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Λιουμπλιάνα, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, σε αντίθεση με τους Σλοβένους.

Ο Προμηθέας θέλει να εκμεταλλευτεί τα δύο εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια για τη διοργάνωση, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για τις υποχρεώσεις του για την Α1 Basket League.

Αυτό υποστήριξε και ο Δημήτρης Αγραβάνης που σχολίασε για το σημερινό παιχνίδι πως: «παίζουμε ενάντια σε μια πολύ καλή ομάδα και είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, προκειμένου να ετοιμαστούμε για τις επερχόμενες προκλήσεις στην Ελλάδα, για το ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Τρέντο θα υποδεχθεί την Γκραν Κανάρια, ενώ απομένει ο ορισμός της αναμέτρησης Μπούρσασπορ-Ναντέρ.

Υποστήριξη: SilkTech