Με την πλάτη στον τοίχο Μπακς και Αντετοκούνμπο - ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο, Μάιος 25, 2019 - 9:51πμ

Mε την πλάτη στον τοίχο είναι πλέον οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού γνώρισαν την ήττα με 105-99 μέσα στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι (17.834 θεατές) από τους Ράπτορς, που πήραν προβάδισμα με 3-2 στην σειρά των  τελικών της ανατολικής περιφέρειας και βρίσκονται μία νίκη από τον πρώτο τελικό ΝΒΑ στην ιστορία τους.

Θα το επιχειρήσουν τα ξημερώματα της Κυριακής μπροστά στους φίλους τους στο Τορόντο, ενώ εάν χρειαστεί και έβδομο παιχνίδι, αυτό θα γίνει στο Μιλγουόκι την Τρίτη, προκειμένου να βγει η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τους Ουόριορς στον τελικό.

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Σύνθημα ανατροπής από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά την νέα ήττα των Μπακς από τους Ράπτορς μέσα στο Μιλγουόκι, που φέρνει πλέον τα «ελάφια» σε πολύ δύσκολη θέση, μιας και θα χρειαστούν  τη νίκη τα ξημερώματα της Κυριακής στο Τορόντο, προκειμένου δύο ημέρες μετά στο Fiserv Forum να διεκδικήσουν την συμμετοχή στον τελικό του ΝΒΑ απέναντι στους Ουόριορς.

«Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Αν χάσουμε, χάσαμε, αλλά δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Αυτό δεν θα το κάνουμε», είπε ο Έλληνας σούπερ σταρ μετά το τέλος του αγώνα.

Υποστήριξη: SilkTech