Με την Αγγλία στον τελικό ο Χάμιλτον

Πέμπτη, Ιούλιος 5, 2018 - 10:08μμ

Πλάνα για να ταξιδέψει στην Ρωσία, για να υποστηρίξει την Αγγλία σε περίπτωση που βρεθεί στον τελικό του Μουντιάλ, καταστρώνει ο Λιούις Χάμιλτον.

Τα «Τρία Λιοντάρια» αντιμετωπίζουν την Σουηδία στον προημιτελικό του Σαββάτου (7/7) για μία θέση στην τετράδα, όπου θα περιμένει μία εκ των Κροατίας ή, Ρωσίας (θα προηγηθεί ο μεταξύ τους αγώνας στην οκτάδα).

Ο Χάμιλτον προετοιμάζεται για το κυριακάτικο γκραν πρι του Σιλβερστόουν, ωστόσο, ήδη σχεδιάζει να συμπαρασταθεί στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του εφόσον προχωρήσει στη διοργάνωση.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον διεθνή, Άσλεϊ Γιανγκ, προσβλέπει στην 6η σερί νίκη (θα αποτελέσει ρεκόρ) στον αγώνα που θα γίνει στο «σπίτι» του, αλλά παράλληλα έχει και το μυαλό του στα γήπεδα της Ρωσίας.

«Πάντα ερχόμαστε σε αυτό το γκραν πρι έχοντας γύρω μας κάποιες μεγάλες εκδηλώσεις γύρω μας, όπως είναι το Wimbledon ή, κάποια άλλη», τόνισε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Χάμιλτον και συνέχισε:

«Θέλω να παρακολουθήσω το ματς του Σαββάτου, αναγκάστηκα να δώ το προηγούμενο στο τηλέφωνό μου. Μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση βρίσκονται τα παιδιά εκεί και πιστεύω ότι θα συνεχίσουν.

Ελπίζω να τρέφονται και να κοιμούνται σωστά, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, και μετά να βγουν έξω και να το διασκεδάσουν. Υπάρχει μεγάλη πίεση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά υπάρχει και μεγάλη στήριξη. Κανόνισα τα πάντα, την Κυριακή 15 Ιουλίου θα βρεθώ στην Ρωσία για να τους υποστηρίξω».

ΑΠΕ ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech