Με προπονήσεις και rapid test συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιγιάλειου - ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Μάρτιος 31, 2021 - 3:32μμ

Με προπονήσεις αλλά και τα απαιτούμενα "rapid tests" κύλισε η εβδομάδα που πέρασε για Παναιγιάλειο ώστε να είναι όσο το δυνατό έτοιμος για την επικείμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Στις προπονήσεις συμμετέχουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στον Σύλλογο για να τον ενισχύσουν στην δύσκολη συνέχεια και αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση τους από τα σωματεία που ανήκουν.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του διαγνωστικού κέντρου της "Β' Διάγνωσης" και ιδιαιτέρως τον κ. Χρήστο Πλούμη για την άψογη συνεργασία στην διεξαγωγή των τεστ κορωνοϊού».

ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΔΑΝΙΗΛ

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. συγχαίρει τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Αχαΐας κ. Άγγελο Δανιήλ για την εκλογή του ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Επίσης ο Σύλλογος μας εύχεται στη διοίκηση της Ομοσπονδίας και στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της κ. Θεόδωρο Ζαγοράκη, καλή δύναμη και επιτυχίες στο έργο που αναλαμβάνουν.

Υποστήριξη: SilkTech