Με Πελεκούδα και Ράπτη η Εθνική στο Λουξεμβούργο

Τρίτη, Ιανουάριος 8, 2019 - 8:31πμ

Η αποστολή της εθνικής ομάδας βόλει των ανδρών θα αναχωρήσει το πρωί (Τρίτη, 07:05) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Λουξεμβούργο, προκριμένου να δώσει τον 6ο και τελευταίο αγώνα της στον 7ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (9/1, 20.00).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει εξασφαλίσει με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια την πρώτη θέση του ομίλου και θέλει να ολοκληρώσει αήττητο τον κύκλο των προκριματικών.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, λόγω προσωπικού προβλήματος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στο Λουξεμβούργο. Χρέη πρώτου προπονητή θα αναλάβει ο άμεσος συνεργάτης του Παύλος Καραμαρούδης και βοηθού ο Παναγιώτης Λακασάς. Μοναδική αλλαγή στην 14άδα σε σχέση με το παιχνίδι με τη Σουηδία, ο Σταύρος Κασαμπαλής πήρε τη θέση του τραυματία Ντίμα Φιλίποφ, ενώ ακολουθούν οι Πατρινοί Πελεκούδας και Ράπτης του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι «14» για το Λουξεμβούργο:

Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Σταύρος Κασαμπαλής (ΑΠΟΕΛ - Κύπρος).

Διαγώνιοι: Νίκος Ζουπάνι (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Ηρακλής Παπαδόπουλος (ΑΕΚ).

Ακραίοι: Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός ΑΟ), Μενέλαος Κοκκινάκης (Stade Poitevin Volley Beach - Γαλλία), Ραφαήλ Κουμεντάκης (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Ανδρέας Φράγκος (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Θανάσης Πρωτοψάλτης (VFB Volleyball Friedrichshafen - Γερμανία).

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Γιάννης Τακουρίδης (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Πελεκούδας (Παναθηναϊκός ΑΟ).

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Παναθηναϊκός ΑΟ), Άκης Δαρίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ).

Την αποστολή θα ακολουθήσουν ο τιμ μάνατζερ Μάριος Γκιούρδας, ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Κουφός, ο στατιστικολόγος Γιώργος Σομπόνης και ο φροντιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech