Με πατρινούς σε φιλικά η Εθνική Παίδων

Τετάρτη, Μάρτιος 22, 2023 - 12:00μμ
Με Ηλία Αγγελόπουλο, Άγγελο Λαμπάτο, Κώστα Μπιτσάκο

Φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Εφήβων (που είχε το δικό της Καμπ σε δύο γκρουπ), έδωσε η Εθνική Παίδων (Κ15) στη διάρκεια του νέου Καμπ αξιολόγησης που έγινε το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου.
Προπονήσεις για τους Παίδες έγιναν υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού Φώντα Λεμπέση και του συνεργάτη του Φώντα Μαρκοπούλου στο Ιλίσιο, ενώ τα φιλικά με την Εφήβων του Ηλία Μαχαίρα διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης (εξ ου και η φωτο) και στο Γουδή.
Εκτός από τα ματς αυτά έγιναν και ξεχωριστές προπονήσεις καθώς και φιλικά με άλλες ομάδες και συγκεκριμένα με το Παλαιό Φάληρο (Κ17) και τον Πανιώνιο (Κ17).
Στο συγκεκριμένο Καμπ της Εθνικής Παίδων (Κ15) οι ομοσπονδιακοί είχαν καλέσει τους: Δημήτρη Μπερδέ (ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ), Ιάσωνα Αλευρά, Κοσμά Πατσιλινάκο, Αχιλλέα Πιμπλή, Δημήτρη Χατζή (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Θεοδόση Μότσια (ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ), Ηλία Αγγελόπουλο, Άγγελο Λαμπάτο, Κώστα Μπιτσάκο (ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ), Βαγγέλη Γεωρβασάκη, Σταύρο Ζουζούνη (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ), Δημήτρη Μαρσέλλο (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Οδυσσέα Καρατζά, Άγγελο Λεωνιδάκη, Ορφέα Μανθογιάννη, Μάξιμο Μαντζουρίδη, Δημήτρη Ράπτη, Τάσο Χατζημάρκου (ΠΑΟΚ).

Στα Καμπ ήταν παρών και ο υπεύθυνος έφορος των Εθνικών ομάδων υποδομών Δημήτρης Κύρκος.

Υποστήριξη: SilkTech