Με μοναδικά ρεκόρ κατακτήθηκε η 45η κούπα του Ολυμπιακού

Δευτέρα, Ιούνιος 29, 2020 - 11:00μμ
Πανηγυρίζουν τον τίτλο οι "ερυθρόλευκοι"

Το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, που μετά από 2 χρόνια επέστρεψε στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας!

Οι «ερυθρόλευκοι» με το 2-1 κόντρα στην ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ εξασφάλισαν μαθηματικά το 84ο πρωτάθλημα Ελλάδας, 6 αγωνιστικές πριν το φινάλε των πλέι οφ καθώς απέχουν 19 βαθμούς από τοβ 2ο ΠΑΟΚ.

- Χωρίς αντίπαλοι πια οι ερυθρόλευκοι εντός των τειχών, που μέσα σε μια εβδομάδα, από τις 21 μέχρι τις 28 Ιουνίου επικράτησαν του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Των μεγάλων του αντιπάλων δηλαδή. Εύκολο 3-0 στο Φάληρο επί του "τριφυλλιού", 2-0 τον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου και τώρα 1-2 την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Φέτος επί των 3 μεγάλων έχουν ήδη (σε 11 αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου) 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία "γλυκιά" ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 στην Τούμπα για το Κύπελλο.

- Τρέχει το εντυπωσιακό σερί των 37 αγώνων στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Ένα σερί που ξεκινά από τις 10 τελευταίες αγωνιστικές του περσινού πρωταθλήματος.

- Είναι μέσα και στο Κύπελλο Ελλάδας, έχει προκριθεί στον τελικό, αλλά και στην Ευρώπη, όπου είναι στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας   σε τρεις προκριματικούς γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ και στη φάση των Ομίλων. Πέτυχε 5 διαδοχικές προκρίσεις με απολογισμό σε 15 αγώνες, 7 νίκες - 3 ισοπαλίες - 5 ήττες!

- Ο Ολυμπιακός έχει 11 ματς περισσότερα από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έφτασε τα 99 γκολ και είναι μέσα και στους τρεις στόχους! Περισσότερα ματς και από Λίβερπουλ, Μπάγερν, Ρεάλ, Γιουβέντους...
Μία σεζόν η οποία άρχισε στις 23 Ιουλίου του 2019 και δεδομένα θα τον πάει τουλάχιστον μέχρι τις 5 Αυγούστου όταν και θα δώσει την ρεβάνς με την Γουλβς. Οι «ερυθρόλευκοι» στο ματς με την ΑΕΚ έφτασαν τα 51 ματς για φέτος και έχουν να δώσουν τουλάχιστον ακόμα οκτώ! Έξι για τα play offs, τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και φυσικά την ρεβάνς με την Γουλβς. Δηλαδή θα κλείσει την χρονιά με μίνιμουμ 59 ματς που μπορεί να τα κάνει κι 60 αν περάσει τους Αγγλους και βρεθεί στα προημιτελικά του Europa League...

Υποστήριξη: SilkTech