Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 6ο Διεθνή αγώνα ΖεύξηRun Μαρία Πολύζου

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 5, 2018 - 5:51μμ

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 6ο Διεθνή αγώνα ΖΕΥΞΗRUN ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ απόστασης 10000μ. και 5000μ . Ήδη  οι εγγραφές έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τους περσινούς συμμετέχοντες   και οι διοργανωτές θα κλείσουν πολύ νωρίτερα την φόρμα εγγραφής.

Αθλητές/τριες από όλη την Ελλάδα έχουν δηλώσει συμμετοχή σε ένα ξεχωριστό γεγονός στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου της Πάτρας , οι αγώνες προωθούν το κοινωνικό μήνυμα της εύρεσης δοτών για την δωρεά αιμοποιητικών κυττάρων προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό το σοβαρό πρόβλημα με εθελοντές στην χώρα μας. Παράλληλα όλοι οι συμμετέχοντες προσφέρουν τρόφιμα για ευπαθείς συμπολίτες μας .

Οι αγώνες έχουν την ονομασία 6ος ΖΕΥΞΗRUN ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ προς τιμή της μεγάλης πατρινής μαραθωνοδρόμου . Η Μαρία Πολύζου  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα , με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της κατέχει το Πανελλήνιο ρεκόρ μαραθωνίου δρόμου με   2ώρες 33 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα. Προπονητής που την ανέδειξε είναι ο Γιώργος Μιχαλόπουλος ο οποίος και θα τιμηθεί κατά την διάρκεια των αγώνων.

Τους αγώνες διοργανώνουν από κοινού ο Σύλλογος Μαζικού Αθλητισμού ( Η ΖΕΥΞΗ) , ο Δήμος Πατρέων Τ.Κ.Αγίου Βασιλείου , η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος  και Μέγας Χορηγός η Γέφυρα Α.Ε. Χαρίλαος Τρικούπης .

Χορηγοί των αγώνων : Λούξ Αναψυκτικά , Divico security , Χρυσανθόπουλος Γερανοί Α.Ε., olympico café στον Άγιο Βασίλειο , Εντελβάις Ζαχαροπλαστεία , Evathlon Γυμναστήριο στο Ρίον , το ξενόγλωσσο βιβλιοπωλείο Lexis .καύσιμα ΘΩΜΑΣ Πανεπιστημίου 442 , η Εταιρεία eatwalk , Κοτόπουλα Αμβοσιάδη , Γίγας Φρουτεμπορική .

Επίσης  η AboutMarathon.com παρουσιάζει την Athens Marathon The Authentic Collection τη πρώτη αυθεντική συλλογή του μαραθωνίου δρόμου και υποστηρίζει τον 6ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου  ΖΕΥΞΗRUN ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ. Οι δρομείς συμμετέχουν σε δωρεάν κλήρωση για 3 ανδρικά και 3 γυναικεία μπλουζάκια της νέας αυθεντικής συλλογής, ενώ όλοι οι τερματίσαντες θα κερδίσουν έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα της AboutMarathon.com (www.aboutmarathon.com)

Τελευταίες εγγραφές μπορούν να γίνουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Συλλόγου <<Η ΖΕΥΞΗ>>  http://zeyxi.blogspot.gr/

Υποστήριξη: SilkTech