Με ισοπαλία συνέχισε η ομάδα Νέων της Παναχαϊκής

Δευτέρα, Ιανουάριος 20, 2020 - 1:50μμ

Ισόπαλη με 2-2 αναδείχτηκε η ομάδα Νέων της Παναχαϊκής απέναντι στην αντίστοιχη του Πλατανιά για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Στο γήπεδο του Προαστίου το Σάββατο (18/1), οι "κοκκινόμαυροι" του Χρήστου Παρασκευόπουλου βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα. Στο 19' ο Γιακουμάκης από θέση τετ-α-τετ έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια, η Παναχαϊκή πίεσε και τελικά έφερε το ματς στα ίσια λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στο 44' ο Θανόπουλος με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ταρνάρη έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ για το 1-2 με τον Χειμωνέττο. Η Παναχαϊκή ωστόσο ανέβασε στροφές και βοηθήθηκε σε μεγάλο βαθμό από την επιστροφή του Ιάσωνα Σταυρόπουλου που έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι μετά τον σοβαρό τραυματισμού του.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Σταυρόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που είχε κερδίσει η ομάδα μας για το 2-2 έπειτα από γέμισμα του Μικέ και χέρι αντίπαλου αμυντικού.

Παναχαϊκή Κ-19 (Παρασκευόπουλος): Τσεκούρας, Ταρνάρης, Μικές, Θανόπουλος (70' Καναβός), Παπαγεωργίου (70' Πετρόπουλος), Θωμάς, Γασπαρινάτος, Τάχος (60' Σταυρόπουλος), Ψαθογιαννάκης (60' Θεοφάνης), Θεοφανοπούλος (51' Γιούλης), Ροδόπουλος

Πλατανιάς Κ-19 (Παπαδομανωλάκης): Ανωμεριανάκης, Ψαλιδάκης, Στεφανίδης (78' Αλιφιεράκης), Φασαράκης, Πελτέκης, Καγκελίδης, Κουφάς (65' Σπυριδάκης), Γιακουμάκης (57' Χειμωνέττος), Κολομπάκης, Ταταγιάρι, Σελάκης

Υποστήριξη: SilkTech