Με χατ-τρικ του Σπαθή ο Πήγασος 4-1 τον Απόλλωνα Βίδοβας (ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Μάιος 6, 2018 - 7:29μμ

Άνετη επικράτηση του Πήγασου Πατρών με 4-1 επί του Απόλλων Βίδοβας είχαμε την Κυριακή (6/5) στο Δημοτικό Γήπεδο του Σαραβαλίου «Κ. Ζάρρας» για την 30η αγωνιστική της Β' ΕΠΣΑ (1ος Όμιλος). Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Σπαθής, ο οποίος σημειώνοντας χατ – τρικ, οδήγησε τον Πήγασο σε μια ακόμη νίκη. Η ομάδα του Παναγιώτη Παπαγεωργίου έκλεισε ιδανικά την σεζόν στο πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας την απ 'ευθείας παραμονή στην Β' κατηγορία.

Στο 38' ο Πήγασος άνοιξε το σκορ, όταν ο Λάμπρου πάσαρε σωστά στην πλάτη της άμυνα βρίσκοντας τον αρχηγό Σπαθή, και αυτός με πολύ όμορφο σουτ στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα Βέσση, έκανε το 1-0. Το δεύτερο γκολ πέτυχε και πάλι ο Σπαθής τρία λεπτά αργότερα, έπειτα από καλή προσπάθεια και εκτέλεση του Κακαφώνη, ο πρώτος πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε εύκολα το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Πήγασος τριπλασίασε τα τέρματα στη συμπλήρωση μίας ώρα παιχνιδιού με τον Γιωργιόπουλο, ο οποίος με ένα δυνατό σουτ στην μεγάλη περιοχή, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βέσση. Ο Απόλλων απείλησε κατά διαστήματα, όπως με την κεφαλιά του Αγγελόπουλου στο 65' και τον Κόλλια στο 68΄. Στο 73' ο Πήγασος Πατρών πέτυχε το 4-0 ξανά με τον Σπαθή, ύστερα από πάσα του Κακαφώνη απ' τον άξονα, και ολοκλήρωσε ιδανικά την φάση με όμορφο πλασέ στην κίνηση. Το μόνο που κατάφερε ο Απόλλων Βίδοβας, ήταν να μειώσει το σκορ με τον Κόλλια, λίγα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τηλιγάδης, βοηθοί: Διονύσιος Τραυλός, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Πόγκας, Λεβέντης, Κονδύλης, Καραβότας, Καρδύλας, Κακαφώνης, Παπαγεωργίου, Λάμπρου (81' Ιωάννου), Γιωργιόπουλος (75' Καλόφωνος), Σπαθής, Τζάκας (62' Σταθακόπουλος). Αναπληρωματικοί: Κατσίβελης, Κοντογεωργόπουλος, Φράγκος, Πολίτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΙΔΟΒΑΣ: Βέσσης, Κοτσανόπουλος (54' Μ. Τσώκος), Δ. Τσώκος (46' Στ. Αγγελόπουλος), Κανελλόπουλος, Β. Αγγελόπουλος, Α. Αγγελόπουλος, Λεχουρίτης, Τόγιας, Μητρόπουλος, Κόλλιας, Ζάνι.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

Υποστήριξη: SilkTech