Με χαρτί τουαλέτας καθάριζαν τις καρέκλες στο φιλικό της Παναχαϊκής (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20, 2019 - 2:52μμ

Εικόνες ντροπής αντίκρισαν την Τετάρτη, όσοι φίλοι της Παναχαϊκής, ανέβηκαν τα σκαλιά της "Σκεπαστής" και προσπάθησαν να καθίσουν σε κάποιο από τα καθίσματα της κερκίδας.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο πλέον με την βρωμιά που έχουν τα πλαστικά. 

Χαρακτηριστικές εικόνες, από την προσπάθεια του κόσμου, να καθαρίσει τα καθίσματα, της Σκεπαστής. Αντικρίζοντας αυτό το θέαμα στα καθίσματα της κερκίδας, ο κόσμος έψαχνε για ένα χαρτόνι, ένα πανί, οτιδήποτε, για να καθίσει ή να καθαρίσει τα καθίσματα.

Δεν υπήρχε τίποτα πουθενά, οπότε οι περισσότεροι πήγαν στις τουαλέτες της Σκεπαστής και αφού πήραν τα ρολά χαρτί, καθάριζαν όλοι με το χαρτί τουαλέτας τα καθίσματα...

ΚΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ

Στην δεκαετία του 1970, οι κερκίδες (χωρίς πλαστικά καθίσματα) ήταν πεντακάθαρες. Στους εντός έδρας αγώνες, υπήρχε καθαριότητα όλων των χώρων από την προηγούμενη ημέρα, τις περισσότερες δε φορές η καθαριότητα συνοδευόταν και από άσπρισμα (με ασβέστη) αρκετών χώρων. Χαιρόσουνα να μπαίνεις στο γήπεδο. Για όλα αυτά φρόντιζε ο μόνιμος επιστάτης - φύλακας (έμενε μόνιμα μέσα στο γήπεδο σε 24ωρη βάση) μπάρμπα Μιχάλης Κάσδαγλης με κάποιους- περιστασιακούς - βοηθούς του. Επίσης, να αναφέρω, ότι ο καθαρισμός των κερκίδων (από καθίσματα, σακούλες βροχής, πλαστικά μπουκάλια κ.λπ.) γινόταν αμέσως μετά το τέλος κάθε αγώνα από το σχετικό συνεργείο. Σήμερα, βέβαια ............. έχουμε προχωρήσει πολύ και έχουμε εκσυγχρονισθεί, ................ αλλά ας θυμόμασθε και τα παλιά ........!!!!!!.

ΠΗΓΗ: Facebook/ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ FORUM

Υποστήριξη: SilkTech