Με φόρα για το «διπλό» στο Ηράκλειο (17:30) η Παναχαϊκή

Παρασκευή, Νοέμβριος 29, 2019 - 10:50πμ

Να επιστρέψει στις εκτός έδρας επιτυχίες θέλει η Παναχαϊκή μετά την νίκη στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό. Οι "κοκκινόμαυροι" φιλοξενούνται από τον Εργοτέλη (17:30, live στο sportin.gr) στο Παγκρήτιο για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την επιστροφή στις νίκες, η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου έχει να αντιμετωπίσει εκτός των άλλων και την κακή της παράδοση στο Ηράκλειο, όπου έχει ηττηθεί στις τελευταίες 2 αναμετρήσεις της με τον Εργοτέλη.

Οι "κοκκινόμαυροι" έχουν μάλιστα να κερδίσουν τους σημερινούς τους αντιπάλους από το 2017!

Η Παναχαϊκή έχει να διαχειριστεί την κούραση της μετά την αναμέτρηση της Δευτέρας με την ομάδα της Λιβαδειάς, αλλά και δύο πολύ σημαντικές απουσίες.

Ο Σάββας Σιατραβάνης αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο μέλος της ενδεκάδας των Πατρινών, είτε επί Μιλόσεβιτς, είτε τώρα επί Μπαξεβάνου, και πάνω του χτίστηκε, μεταξύ άλλων, η επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Πέρα από την απουσία του 27χρονου ταλαντούχου μεσοεπιθετικού, ο Σπύρος Μπαξεβάνος έχει να διαχειριστεί και τον τραυματισμό του Κώστα Ρουγκάλα, ο οποίος μπήκε μεν στην αποστολή αλλά δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας δε.

Η αποστολή που ταξίδεψε στο Ηράκλειο αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σούλης, Καπούταγλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Παπατόλιος, Ιντζόγλου, Λινάρδος, Coll, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Πατρώνης, Μασούρας, Αντωνακόπουλος, Ρουγκάλας, Μουστακόπουλος.

 

Υποστήριξη: SilkTech