Με εξώδικο απαντά ο Κούγιας στην ΕΠΟ

Παρασκευή, Απρίλιος 22, 2022 - 2:00μμ
Τι περιλαμβάνει

Με εξώδικο απάντησε ο Αλέξης Κούγιας στην ΕΠΟ με το οποίο ζητά εντός 24 ωρών από τη λήψη του, να δηλώσουν εγγράφως και να δημοσιοποιήσουν ποιον, πότε και με ποια συμπεριφορά του συκοφάντησε, διοικούντες, υπαλλήλους και νομικούς συμβούλους της ΕΠΟ.


Το εξώδικο του Αλέξη Κούγια
ΕΞΩΔΙΚH ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ Αλεξίου Κούγια του Χρήστου, Δικηγόρου Αθηνών, παρ' Αρείω Πάγω, ιδιοκτήτου της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., κατοίκου Αθηνών, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας αρ. 55 κατά Του Προέδρου και του Δ.Σ. του σωματείου με την επωνυμία «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.)» που εδρεύει στην Αθήνα, Πάρκο Γουδή, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.
«Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση την οποίαν εκδώσατε χθες, 20/4/2022, με αποκαλείτε, διαπράττοντας, μεταξύ άλλων εγκλημάτων, το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως, κοινό συκοφάντη, ανακατωσούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά ισχυρίζεστε και ότι όλες οι νόμιμες ενέργειές μου για την αποκάλυψη όλων όσων παρανόμως έχουν αναδειχθεί σε δυσώδεις υποθέσεις που αφορούν την νόμιμη λειτουργία της ΕΠΟ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχουν διενεργηθεί από εμένα κατόπιν εντολής κάποιου η κάποιων, τους οποίους βεβαίως δεν τολμάτε να κατονομάσετε.
Επειδή διαμαρτύρομαι εντονότατα για τις ως άνω αξιόποινες συμπεριφορές εις βάρος μου.
Επειδή αντιλαμβάνομαι τον πανικό που σας διακατέχει εν όψει μάλιστα και της εκδικάσεως της υποθέσεως, στην οποία το προεδρείο σας και οι νομικοί σας σύμβουλοι, δικάζονται ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας την 27/4/2022.
Επειδή αναγκαία προϋπόθεση για την κατάθεση αγωγής και μήνυσης εις βάρος σας είναι η επίδοση σε εσάς εξωδίκου διαμαρτυρίας – προσκλήσεως – δηλώσεως, ως απαιτεί η νομολογία των ελληνικών Δικαστηρίων.
Επειδή τα ως άνω είναι νόμιμα, βάσιμα και αληθή.
Δια ταύτα
και επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου
σας προσκαλώ
Όπως εντός 24 ωρών από τη λήψη της παρούσης, να δηλώσετε εγγράφως και να δημοσιοποιήσετε ποιον, πότε και με ποια συμπεριφορά μου συκοφάντησα, όσον αφορά τους διοικούντες, τους υπαλλήλους και τους νομικούς συμβούλους της ΕΠΟ.
Ποιον, πότε και με ποια συμπεριφορά μου συκοφάντησα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο βρίσκομαι ως πρόεδρος ερασιτεχνικού σωματείου (Άρης Πετρούπολης) ευρισκόμουν επί 10ετία και ως ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιριών επί 40 χρόνια, αλλά και το κυριότερο, να απαντήσετε με ονοματεπώνυμο ποιον έχω εντολέα και ποιος μου δίνει και ποια εντολή να διενεργήσω όλες αυτές τις νόμιμες ενέργειες εις βάρος σας και εις βάρος όλου του βρόμικου παρασκηνίου του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Και σας δηλώ ότι όσες πειθαρχικές διώξεις και να μεθοδεύσετε εις βάρος μου δεν πρόκειται να σταματήσω ούτε μία μέρα να αναδεικνύω ό,τι παράνομο συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο, γιατί εν αντιθέσει με εσάς που για τους περισσότερους το ποδόσφαιρο είναι επάγγελμα και επιβιώνετε μέσω αυτού, για μένα είναι ένα υγιές πάθος, το οποίο μου προσφέρει μόνο ψυχική ισορροπία και το χρηματοδοτώ μέσω της ασκήσεως ενός υπέροχου λειτουργήματος, όπως είναι αυτό του κορυφαίου ποινικολόγου της χώρας.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνους, στους οποίους απευθύνεται, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσας στην έκθεσή επίδοσής του, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες.»

Υποστήριξη: SilkTech