Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Loux Charity kart Race - ΦΩΤΟ

Δευτέρα, Οκτώβριος 5, 2020 - 9:16μμ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Loux Charity kart Race στο πλαίσιο του 12ου Pick Eko Racing 100, που αποτελεί διοργάνωση θεσμό στην Πάτρα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ειδικότερα, το Loux Charity kart Race αποτέλεσε ένα φιλανθρωπικό Event Edurance στο πλαίσιο της ετήσιας, κορυφαίας διοργάνωσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, της 12ης διοργάνωσης του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.), επίσημο αναψυκτικό του οποίου ήταν η λουξ Cola plus ‘n light. Το Loux Charity kart Race, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, ανέδειξε το φιλανθρωπικό πρόσωπο του φετινού PICK, καθώς ένα σημαντικό ποσό θα διατεθεί στον τοπικό οργανισμό Κιβωτός της Αγάπης, ως κίνηση ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης.

Η Λουξ, που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια παράδοσης και ιστορίας, θεωρεί οικειοθελή της δέσμευση την προσφορά και ανακούφιση του κοινωνικού συνόλου, αλλά και την ανάδειξη της δυναμικής της ευρύτερης περιοχής, για αυτό και στηρίζει συστηματικά πλήθος ενεργειών με πολιτιστικό, αθλητικό και κοινωνικό υπόβαθρο.

Υποστήριξη: SilkTech