Με επιτυχία ο ''2ος ΔΙΒΡΙΣ hard trail race 2020''

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 25, 2020 - 8:02πμ

Ο ''2ος ΔΙΒΡΙΣ hard trail race 2020'' ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ένας σπόρος που έπεσε πέρυσι στη Δίβρη, φέτος έδειξε τα άνθη του!

Η ανακοίνωση της επιτροπής διοργάνωσης:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ τους αθλητές που συμμετείχαν σ αυτή τη γιορτή, είτε έφυγαν με μια καλή ανάμνηση και χαμόγελο, είτε δυσαρεστημένοι..

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο ''Ίδρυμα Φολόη'' όπου με τη δωρεά του υλοποιήθηκε ο αγώνας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ. και τα μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου Φολόης – Αρχαίας Ολυμπίας για τη στήριξη και την καταλυτική βοήθεια στο εγχείρημα.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη Βασιλική Ηλιοπούλου για την πολύπλευρη και πολύμηνη υποστήριξή της (ακόμα και μονοπάτια καθάρισε!). Για τη δωρεάν φιλοξενία  εθελοντών και συνεργατών, για την παραχώρηση του εστιατορίου ‘’Το μπαλκόνι’’ για την προπαρασκευή του αγώνα, για την εικαστική της προσφορά φτιάχνοντας τους δίσκους με τα δώρα των νικητών, για την παραχώρηση κειμένων στην ιστοσελίδα του αγώνα.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για τους εξαιρετικούς εθελοντές που στελέχωσαν σταθμούς τροφοδοσίας και γραμματεία. Ευχαριστούμε αναλυτικά τους:

Φώτη Νικολόπουλο, Βάνια Μαυρόπουλο και τα παιδιά της Ο.Α.Λ.Π. που τους συνόδευσαν, Σάκη Κατσιλιέρη, Νίκη Βαρβασαινίτη, Αριστέα Μαραγκού, Λίτσα Λέντζου, Βασίλη Γιαννόπουλο, Αντώνη Ξυλόκοττα, Μαρία Μπάντου, Βασίλη Λόλα, Διονυσία Γιαννακουλοπούλου, Πάνο Μαντά, Δημήτρη Μειντή, Παναγιώτη Μικελόπουλο, Αλεξάνδρα Μάρρα, Λάμπη Μπιλάλη, Θοδωρή Λέντζο, Ρούλα Καραμάνη, Γιάννη Λαλιώτη, Νίκο Μπιλάλη, Άγγελο Καραμέρο, Ασπασία Μουλαγιάννη, Τάκη Θανόπουλο, Δημήτρη Βαρελά, Κώστα Καραχάλιο, Νεφέλη Ηλιοπούλου, Γιώργο Μπουραντά και τους ''Φευγάτους - Εκτός δρόμου'', Σπήλιο Μιχαλόπουλο, Ραφαηλία Βασιλείου, Τασούλα Γιαννοπούλου, Ευγενία Κυριακοπούλου, Μαρινίκη Ασημακοπούλου, Ηλιάννα Γατσούλη, Χρύσα Τουμπανίδου, Βούλα Θεοδωροπούλου, Αλεξάνδρα Βασιλοπούλου.

Τις ‘’σκούπες’’ του αγώνα Θοδωρή Σπηλιωτόπουλο, Δημήτρη Δανίκα, Δημήτρη Καραμέρο.

Τα παιδιά του χωριού Σωτήρη Δημητρόπουλο, Παναγιώτη Αβράμη και Σωτήρη Αλμπάνη που συνεργάστηκαν στο δύσκολο καθαρισμό των μονοπατιών.

Τους επίσης Διβριώτες Σάκη Γαλύφα και Μαρίνο Αλμπάνη που με τα ζώα τους καταφέραμε να έχουμε σταθμούς στα ψηλότερα σημεία της διαδρομής

Τους χορηγούς :

- Εστιατόριο – καφέ ‘’το μπαλκόνι’’

- Απολυμαντική – Πετρελαική

- Ζυμαρικά Φολόης ‘’το εργαστήρι της γιαγιάς’’

- ‘’Το λιοστάσι μου’’

- Οπωροπωλείο ‘’Ξυλόκοττας’’

- Τον Γιώργο Μπούσδα για την παραχώρηση υλικού

- ‘’Ξενώνας Καραμέρος’’

Τους συνεργάτες:

- Promaid Α.Ε.

- Αθλητικά έπαθλα Olympus

- Εστιατόριο – καφέ ‘’Το μπαλκόνι’’

- ‘’Το εκλεκτόν’’

- ‘’Labeea’’ Μελισσοκομία Δίβρης - Γαρδίκης

- Σούπερ Μάρκετ Σπήλιος Μιχαλόπουλος

- Pyrgos Travel

- Petros Karonis Photography

- AT Stage and Studio

- Web Core

- Βασίλης Γιαννόπουλος (βάθρα)

Πολλά συγχαρητήρια στους νικητές και νικήτριες των 2 διαδρομών :

31,4χλμ

- Δημήτρης Ελευθερίου (χρ. 3ω 42’ 50’’)

- Αντιγόνη Λαζάρου (χρ. 5ω 54΄24’’)

9,2χλμ

- Ιωάννης Καννελόπουλος (51΄11’’)

- Αριστέα Νικολοπούλου (1ω 6΄11’’)

Σε όσους ανέβηκαν βάθρο στις ηλικιακές κατηγορίες και σε ΟΛΟΥΣ  όσοι τερμάτισαν με κούραση και χαμόγελο αυτή την επίπονη και απαιτητική διαδρομή.

Λάθη έγιναν…το πάθημα γίνεται μαθημα.

Πάμπολλα τα θετικά κι ενθαρρυντικά σχόλια…εχθρός του καλού, το καλύτερο!

Σύντομα θα μπουν οι βάσεις ώστε αυτή η μικρή κοινωνία, η αρχόντισσα της ορεινής Ηλείας με τους 7 μαχαλάδες, η γραφική και καταπράσινη Δίβρη να σας υποδεχθεί στη σκιά των Λάμπειων όρεων το Σεπτεμβριο του 2021!

Ραντεβού στα ΕΛΕΥΘΕΡΑ βουνά!».

Υποστήριξη: SilkTech