Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές οι 3οι αγώνες τρεξίματος Ορεινής Ναυπακτίας

Τρίτη, Σεπτέμβριος 5, 2023 - 11:30μμ
Τους αγώνες τίμησαν με τη συμμετοχή και τη παρουσία τους αθλητές του τρεξίματος άνδρες – γυναίκες και έφηβοι απ' όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα από τη Δυτική Ελλάδα

Με πολλές συμμετοχές, υλοποιήθηκαν οι 3οι αγώνες ορεινού τρεξίματος, semi trail 24km, 13km και 7km, την Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου στην Άνω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας.
Συνδιοργανωτές η περιβαλλοντική οργάνωση Πράσινο+Μπλέ, ο Δήμος Ναυπακτίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε μια ακόμα προσπάθεια ανάδειξης και προβολής της Ναυπακτίας, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια των αγωνιζομένων και των επισκεπτών.
Τους αγώνες τίμησαν με τη συμμετοχή και τη παρουσία τους αθλητές του τρεξίματος άνδρες – γυναίκες και έφηβοι απ' όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα από τη Δυτική Ελλάδα, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στη διοργάνωση αλλά και θέλοντας να γνωρίσουν την περιοχή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους αγωνιζόμενους και επισκέπτες, οι οποίοι μας τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους και τους περιμένουμε και τον επόμενο χρόνο, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τις 01 Σεπτεμβρίου το 2024 !!!
Η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ, συνεχίζεται με επιμονή και υπομονή για καλύτερους κάθε χρόνο αγώνες και με στόχο την ανάδειξη της Ορεινής Ναυπακτίας.
*Τα αναλυτικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο επίσημο site αγώνων www.prasinomple.gr
Και στο Facebook @nafpaktiarunning μαζί με πληθώρα φωτογραφιών.

Υποστήριξη: SilkTech