Με επιτυχία έγινε στην Πάτρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων

Τετάρτη, Ιανουάριος 31, 2018 - 1:27πμ
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στην Πάτρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας με αφετηρία την Πλατεία Τριών Συμμάχων.

Υπεύθυνος διοργάνωσης ήταν το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) με υπεύθυνο διεξαγωγής το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ) υπό την εποπτεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ), του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών (ΠΟΠ), του Δήμου Πατρέων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας .και της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδος. Συμμετείχαν ομάδες από τα Σώματα Στρατού ξηράς –Πολεμικού Ναυτικού - Πολεμικής Αεροπορίας – Ελληνικής Αστυνομίας και τηςΠυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η απονομή στον ΠΟΠ


Η Διαδρομή του Αγώνα ήταν επί των οδών: Αγίου Ανδρέου-Κολοκοτρώνη-Λεωφ. Όθωνος και Αμαλίας-Τριών Ναυάρχων- Αγίου Ανδρέου. Σιρκουί 2,2ΚΜ και έγινε 25 φορές.

Η απονομή στον Αναστόπουλο

Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο αθλητής ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ με δεύτερο τον ΜΙΛΤΙΑΔΗΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟ από τον Στρατό Ξηράς και τρίτο τον ΙΩΑΝΝΗ ΤΑΜΟΥΡΊΔΗ από την ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. Στην Ομαδική κατάταξη πρώτος ο Στρατός Ξηράς με δευτερη την Πυροσβεστική και Τρίτη την Ελληνική Αστυνομία.

Το ΑΣΑΕΔ μετά το πέρας των αγώνων βράβευσε τους τρεις κορυφαίους πατρινούς ποδηλάτες ΚΑΝΕΛΛΟ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ– ΛΑΜΠΡΟΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ και ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ για την προσφορά τους στο άθλημα της ποδηλασίας. Επίσης τιμητική πλακέτα απένειμε και στον Π.Ο.Πατρών για την συνεισφορά του στην διοργάνωση του Πρωταθλήματος (την παρέλαβε ο πρόεδρος Σπύρος Πολίτης). Η Ε.Ο.Π. δια του Προέδρου της έδωσε αναμνηστική πλακέτα στο ΑΣΑΕΔ.

Η απονομή στον Βασιλόπουλο

 Τάσσος Σταθόπουλος

Υποστήριξη: SilkTech