Με διάθεση ξεκίνησε η προετοιμασία της Ακαδημίας των Σπορ

Τετάρτη, Αύγουστος 21, 2019 - 8:50πμ

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Ακαδημίας των Σπορ του τμήματος χάντμπολ ανδρών ενόψει  της συμμετοχής του στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου του Δήμου Πατρέων.

«Το Δ.Σ. του συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και διαμέσου του τύπου τη διοίκηση του σταδίου για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του στα τμήματα του  συλλόγου μας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Στην πρώτη προπόνηση ο προπονητής  Γιάννης Παπαγιαννόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους παίκτες,  ανέλυσε το πρώτο στάδιο τις προετοιμασίας στους αθλητές του και έθεσε εξ αρχής τον  στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Στις πρώτες προπονήσεις υπήρξαν αρκετές απουσίες, ιδιαίτερα των παικτών που σπουδάζουν στην πόλη μας, μιας και η επιστροφή τους δεν έχει γίνει ακόμη.

Όλοι τους τις επόμενες μέρες σταδιακά θα εγκατασταθούν πάλι στην Πάτρα ενώ   ακολουθούν ατομικό  πρόγραμμα προετοιμασίας, σύμφωνα  τις οδηγίες  που  τους έχει δώσει ο προπονητής τους.

Γενικότερα το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και με χαρά και διάθεση οι παίκτες πραγματοποιούν το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους.

Υποστήριξη: SilkTech