Με το... δεξί οι γυναίκες, με το... αριστερό οι άντρες της ΝΕΠ στα Πανελλήνια νέων

Σάββατο, Ιανουάριος 11, 2020 - 12:00μμ

Με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής στους έξι από τους επτά Ομίλους της Α' φάσης, ξεκίνησε την Παρασκευή (10/1) το βράδυ (με εξαίρεση ένας ματς που έγινε Πέμπτη) το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών.

Η ΝΕΠ ξεκίνησε με ήττα στον όμιλο που φιλοξενεί στο «Αντ. Πεπανός». Τα «δελφίνια» υπέκυψαν με 14-9 στον Παναθηναϊκό.

Η Α΄ φάση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 12/1, εκτός από τον Όμιλο Κρήτης που η 2η, 3η, 4η και 5η αγωνιστική θα γίνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο (18-19/1), οπότε και θα γνωρίζουμε όλες τις ομάδες που προκρίνονται στην επόμενη (Β') φάση.

Σημειώνουμε ότι ΔΕΝ προκρίνονται μόνο οι ομάδες που θα πάρουν την τελευταία θέση στην τελική βαθμολογία σε καθέναν από τους Ομίλους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Κολυμβητήριο Πεπανός):

ΝΟ Βουλιαγμένης - ΝΟ Ναυπλίου 22-3, ΝΕ Πατρών - Παναθηναϊκός 9-14.

Άνετα οι πρωταθλήτριες

Άνοιξε η αυλαία, την Παρασκευή (10/1) το βράδυ, στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών με αγώνες σε τρεις από τους τέσσερις Ομίλους της Α' φάσης. Στον Όμιλο του Βόλου, η ΝΕΠ είχε εύκολο έργο και ξεκίνησε με το δεξί στην υπεράσπιση του τίτλου της, απέναντι στον οικοδεσπότη ΟΥΚ.

Οι αγώνες στους τρεις από τους τέσσερις Ομίλους θα έχουν ολοκληρωθεί το Σάββατο και το αργότερο μέχρι την Κυριακή (12/1), ενώ θα μείνουν σε εκκρεμότητα δύο αγώνες του Β' Ομίλου Αττικής που θα γίνουν το επόμενο Σάββατο 18/1.

Σημειώνουμε ότι στην επόμενη φάση, δηλαδή την Τελική, προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε Όμιλο, δηλαδή σύνολο 8 ομάδες.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου):

ΟΥΚ Βόλου - ΝΕ Πατρών - 8-19, ΠΑΟΚ - ΓΣ Περιστερίου 17-8.

Υποστήριξη: SilkTech