Με το... δεξί η Ακαδημία των Σπορ στην Α2

Κυριακή, Οκτώβριος 20, 2019 - 3:50μμ

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της μακριά από την Πάτρα  η Ακαδημία των Σπορ αφού πέτυχε σπουδαία νίκη (32-25) επί του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. εκτός έδρας στην Κυψέλη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος  Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ.

Η ομάδα της Πάτρας είχε την πρωτοπορία στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έκλεισε το ημίχρονο με πέντε γκολ διαφορά υπέρ της, σκορ 10 - 15. Στην επανάληψη κατάφερε και πήρε μία διαφορά οκτώ γκολ και  με διαχείριση του χρόνου κράτησε το σκορ μέχρι την έκβαση του αγώνα.

Η σημαντική νίκη μακριά από την Πάτρα ανέδειξε για άλλη μία φορά ότι η έλλειψη  φιλικών αγώνων προετοιμασίας ήταν το κύριο στοιχεία που επηρέασε στην αρχή την Πατρινή ομάδα.

Διαιτητές: Φωκίτης – Φωτακίδης

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 2-3, 3-4, 7-7, 8-10, 10-15 (ημ.), 11-19, 14-22, 16-25, 20-27, 21-29, 25-32(τελικό).

Δίλεπτα: 4-8, Πέναλτι: 2/3-3/3.

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.(Κατσαράς): Γκόρο, Κυριακίδης 2, Τσικριτζής 3, Ιωαννίδης 2, Κοντάκος 2, Λαζαρης, Κόντος 2, Μιχελάκος 3, Σάκκος, Ζαφειράκος 3, Δαφερμος, Γιατράκος 5, Σκυφτός, Μπελεχρής, Νούλης 1, Πολίτης 2.

Ακαδημία των Σπορ (Γ. Παπαγιαννόπουλος): Διαμαντόπουλος, Κοτοπούλης, Μπεκιάρης, Μήλας 2, Παναγιωταρόπουλος 4, Α. Παπαγιαννόπουλος 4, Γεωργίου 6, Στραβομύτης, Μαρκάτος 1, Τόμσον 8, Μπισκανάκης, Ζάγκας, Τόμοβιτς 4, Βύρλος, Ακριδόπουλος 1, Κολλύρης 4.

Ο  Γιάννης Παπαγιαννόπουλος χρησιμοποίησε και τους 16 παίκτες που είχε στη διάθεσή του, δίνοντας τους αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ για τον αγώνα δήλωσε σχετικά:

«Εκπληρώσαμε τον πρώτο μας  στόχο  και κάναμε το πρώτο βήμα. Μπορεί το όνομα του αντιπάλου να ήταν ‘’βαρύ’’ στα δρώμενα του Ελληνικού αθλητισμού, αυτό όμως δεν μας φόβισε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Σιγά – σιγά η ομάδα θα χτιστεί και από τους επίσημους αγώνες και θα βρούμε τους ρυθμούς μας, γιατί εχτές φάνηκε πολύ η έλλειψη φιλικών προετοιμασίας, το πρόβλημα που χρόνια τώρα μας ταλαιπωρεί.

Τα παιδιά προσπάθησαν πήραν μια διαφορά ασφαλείας και με σωστή διαχείριση του χρόνου πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους».

Υποστήριξη: SilkTech