Με απουσίες η Εθνική στην Σεβίλη

Δευτέρα, Μάιος 14, 2018 - 3:26μμ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με τη Σαουδική Αραβία, που θα διεξαχθεί στη Σεβίλλη την Τρίτη 15 Μαΐου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πέτρος Μάνταλος, Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, όπως και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση.

Στην αποστολή εντάχθηκαν και οι Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Λημνιός και Ευθύμης Κουλούρης, οι οποίοι είχαν λάβει άδεια από τον ομοσπονδιακό προπονητή Μίχαελ Σκίμπε.

Ο Κώστας Φορτούνης δεν προπονήθηκε λόγω τραυματισμού (θλάση) και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Μετά τον Κώστα Φορτούνη, που ταλαιπωρείται από θλάση, ένα ακόμη σημαντικό στέλεχος της Εθνικής τέθηκε νοκ άουτ για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία στη Σεβίλλη αύριο βράδυ (20:30).

Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στη μέση και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τον Μίχαελ Σκίμπε.

Υπενθυμίζεται πως στην αποστολή δεν μετέχει και κανένας παίκτης που αγωνίζεται στο εξωτερικό (λόγω υποχρεώσεων στα ξένα πρωταθλήματα) πλην του Αλέξανδρου Τζιόλη.

Η Εθνική ομάδα θα μεταβεί σήμερα (14/5) στην πόλη της Ανδαλουσίας και θα προπονηθεί στο «Olympic Stadium La Cartuja» στις 18:30 τοπική ώρα.

Υποστήριξη: SilkTech