Με άνεση και αέρα στους «16» του Αστραλιανού Όπεν ο Τσιτσιπάς - ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο, Φεβρουάριος 13, 2021 - 2:02μμ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε εύκολα με 6-4, 6-1, 6-1, τον Σουηδό Μίκαελ Ιμερ, στη Rod Laver Arena, μετά από 1 ώρα κα 34 λεπτά, στη Μελβούρνη και προκρίθηκε, για δεύτερη φορά στην καριερα του, στον 4ο γύρο του Australian open.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στους  «16» της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης, ανάμεσσα στον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ (Νο 20) και τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι (Νο 10).

Με Μπερετίνι ο Tσιτσιπάς στους «16»

Ο Ματέο Μπερετίνι, Νο 10 στην παγκόσμια κατάταξη, θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο 6) στον 4ο γύρο του Australian Open (φάση των «16»).

Ο 24χρονος Ιταλός (γενημένος στη Ρώμη), μετά από συναρπαστικό αγώνα στη John Cain Arena, πυο είχε διάρκεια 2 ώρες και 59 λεπτά, επικράτησε με 7-6, 7-6,7-6 του Ρώσου Κάρεν Κατσάνοφ (Νο 20).

«Κάθε μέρα και πιο κοντά στο όνειρό μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, νίκησε εύκολα τον Σουηδό Μίκαελ Ιμερ, στη Rod Laver Arena, μετά από 1 ώρα κα 34 λεπτά, στη Μελβούρνη και προκρίθηκε, για δεύτερη φορά στην καριέρα του, στον 4ο γύρο του Australian open.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το παιχνίδι μου. Ήταν ένα ποιοτικό ματς από την πλευρά μου. Γνωρίζω καλά τον Μάικ και εκπροσωπούμε τη νέα γενιά του τένις. Δυστυχώς δεν είχαμε θεατές αλλά το διασκέδασα. Θα χαρώ να τους δω να επιστρέφουν στις κερκίδες. Κάθε μέρα τη βλέπω ως μια ευκαιρία να πλησιάσω το όνειρό μου, στην προοπτική να κατακτήσω ένα Grand Slam» είπε αμέσως μετά ο Στέφανος, ενώ υπέγραψε στην κάμερα με τη φράση «My community is the world» (κοινότητά μου ο κόσμος).

 «Είναι και οι δύο σπουδαίοι αντίπαλοι, πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για το παιχνίδι. Έχουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Είναι πολύ καλοί παίκτες και περιμένω ένα δυνατό ματς», πρόσθεσε ο Τσιτσιπάς.

Υποστήριξη: SilkTech