Με ΑΕΚ στον τελικό ο Προμηθέας * Συγχαρητήρια από όλους

Τετάρτη, Φεβρουάριος 12, 2020 - 10:46μμ

Την ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ο Προμηθέας  στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που νίκησε με 89-71 τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Η Ένωση ήταν το απόλυτο φαβορί απέναντι στην ομάδα της Α2 και το επιβεβαίωσε στο παρκέ του κλειστού του Αιγάλεω.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

Την ίδια ώρα στα γραφεία του Προμηθέα καταφθάνουν συγχαρητήρια για την ιστορική πρόκριση.

Αναλυτικά 

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, στην ομάδα του Προμηθέα, για την ιστορική νίκη και την πρόκρισή του στον τελικό Κυπέλλου Μπάσκετ Ελλάδας και εύχεται να γυρίσει από το Ηράκλειο φέρνοντας στην πόλη μας, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, το κύπελλο.

 

Συγχαρητήρια Γρ. Αλεξόπουλου στον Προμηθέα:  «Δεν είναι δυνατόν να απουσιάζει το Δημοτικό Συμβούλιο από τις μάχες του»

«Δεν είναι δυνατόν να απουσιάζει το Δημοτικό Συμβούλιο από τις μάχες του Προμηθέα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!» Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος συγχαίρει την Πατρινή ομάδα για την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Αλεξόπουλος:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα Πατρών, στη διοίκηση, στους προπονητές και όλους τους παίκτες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πέτυχαν μία ιστορική πρόκριση για την ομάδα της Πάτρας η οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Προμηθέας με τις διακρίσεις του κάνει υπερήφανη την Πάτρα και όλη η πόλη θα είναι στο πλευρό του στον αγώνα του για τη κατάκτηση του Κυπέλλου.

Θέλω εδώ να επισημάνω ότι δεν είναι δυνατό να ορίζεται συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (όπως συνέβη σήμερα) την ίδια μέρα και ώρα που μια ομάδα της Πάτρας αγωνίζεται σε  ένα αθλητικό γεγονός υψηλού επιπέδου κάτι που δεν έχουμε την ευκαιρία ως πόλη να απολαμβάνουμε συχνά. Ιδίως δε όταν είναι γνωστό από ημέρες το πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας, όπως συνέβη στην προκειμένη περίπτωση.

Τέτοιες στιγμές επιβάλλεται να είμαστε όλοι παρόντες στο πλευρό των ομάδων μας που διακρίνονται με πρώτο τον Δήμαρχο της πόλης, προκειμένου να αποδείξουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τα αθλητικά μας σωματεία επικροτώντας τις επιδόσεις τους, ιδίως όταν αυτές είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο, όπως αυτές του «Προμηθέα».

Καλώ λοιπόν το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να αξιολογούν από εδώ και στο εξής ανάλογες περιπτώσεις και να ορίζουν τις συνεδριάσεις την επομένη ημέρα και όχι ανήμερα τέτοιων «μαχών» που δίνουν τα παιδιά της Πάτρας».

 

Νίκος Νικολόπουλος: Φωτεινό παράδειγμα η ομάδα του ΠΡΟΜΗΘΕΑ!
ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ!
Η έκφραση ειλικρινών συγχαρητηρίων δεν αρκεί για να καταδειχθεί η τεράστια αξία της πρόκρισης του ΠΡΟΜΗΘΕΑ στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ . Σε μία μακρά περίοδο «ανομβρίας» και έλλειψης επιτυχιών, ο φιλοπρόοδος σύλλογος αποτελεί την όαση και το παράδειγμα για συνολική αναβάθμιση του Πατραϊκού αθλητισμού.
Η Παναχαϊκή στο ποδόσφαιρο, ο Απόλλωνας στο μπάσκετ, η ΕΑΠ στο βόλεϊ, ο ΝΟΠ στο πόλο, η ΟΡΜΗ στο χάντμπολ , καθώς και άλλα αθλητικά σωματεία της πόλης, είχαν σπουδαίες διακρίσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά σήμερα δυστυχώς βρίσκονται στην «σκιά» των επιτυχιών τους, γεγονός που προσφέρεται για γενικότερο προβληματισμό.
Το «θαύμα» του Προμηθέα πρεσβεύει την «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» και ακολουθείται από εκείνους που θέλουν να ζουν σε μία πόλη, η οποία οφείλει να εκσυγχρονίζεται, να αναπτύσσεται και να προοδεύει. Υπάρχουν και οι «άλλοι» της οπισθοδρόμησης και των ιδεοληπτικών αγκυλώσεων, όπως για παράδειγμα η Δημοτική Αρχή, η οποία την ώρα του μεγάλου ημιτελικού Προμηθέα – Περιστερίου είχε προσδιορίσει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου! Η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» με τον επικεφαλής της ήταν εκεί, στις κερκίδες για να εμψυχώσει τους αθλητές και να δυναμώσει την καταπληκτική και τιτάνια προσπάθεια της διοίκησης.
Όμως , δεν εξεπλάγημεν. Το ΚΚΕ που κατοικοεδρεύει στο Δημαρχείο είναι «ξένο» προς την πόλη και αδυνατεί να αντιληφθεί την σημασία ενός αθλητικού επιτεύγματος και δη τις πολλαπλές διαστάσεις του σε επικοινωνιακό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά και σε ε3πίπεδο προβολής και διαφήμισης της πόλης.
Εμείς οι Πατρινοί περιμένουμε να στεφθεί την Κυριακή Κυπελλούχος Ελλάδος ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, με την ελπίδα ότι η εκπληκτική του πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη θα ανοίξει το δρόμο της συνολικής αναβάθμισης του Πατραϊκού αθλητισμού.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ

Ο επικεφαλής της Παράταξης "Πάτρα Ενωμένη" και Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας κ. Νίκος Παπαδημάτος εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους παίκτες το τεχνικό επιτελείο και την Διοίκηση του Προμηθέα για την ιστορική πρόκρισή του στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημάτος δήλωσε:

"Είναι μία μεγάλη στιγμή για την πόλη και την αθλητική της ιστορία, η σημερινή μεγαλειώδης πρόκριση του Προμηθέα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Οι παίκτες το τεχνικό επιτελείο και η Διοίκηση της ομάδας μας έκαναν για μία ακόμη φορά υπερήφανους. Μετά από μία μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία η οποία είναι ήδη σε εξέλιξη, κατάφεραν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά.

Με σεβασμό στην προσπάθεια και την σοβαρότητα που επιδεικνύεται από το σύνολο της οικογένειας του Προμηθέα, εκφράζω προς όλους τα θερμά μου συγχαρητήρια και εξακολουθώ ως Πατρινός και ως φίλαθλος να βρίσκομαι στο πλευρό του δηλώνοντας βέβαιος οτι θα έλθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες"

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Συγχαρητήρια στον ΠΡΟΜΗΘΕΑ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η κατάκτηση του θα δώσει χαρά αλλά και ελπίδα για το άθλημα στην πόλη μας.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.

Υποστήριξη: SilkTech