Με 4 κύπελλα και 5 προκρίσεις επέστρεψε ο ΙΟΠ από την Καλαμάτα

Τετάρτη, Μάρτιος 27, 2019 - 2:01μμ

Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας, που διεξήχθη στην Καλαμάτα, από 23 έως 25 Μαρτίου, συμμετείχε ο Ι.Ο.Π..

Για ακόμη μία χρονιά, η αποστολή του Ομίλου μας ήταν η μεγαλύτερη, καθώς αποτελούνταν από 12 αθλητές/τριες optimist, 4 αθλητές laser, 2 προπονητές με 2 φουσκωτά.

Δυο κύπελλα κατακτήσαμε στην κατηγορία laser 4.7, με τον Νικόλα Γεωργόπουλο στην 2η θέση γενική και 2η αγόρια (με την πρώτη συμμετοχή του στην κατηγορία σε Περιφερειακό) και τον Γιάννο Σιώκο στην 3η θέση γενική και 3η στα αγόρια.

Στην κατηγορία optimist κατακτήσαμε 2 κύπελλα, με την 1η θέση στα κορίτσια και 6η γενική για την Όλγα Δούσκα και 2η θέση κορίτσια, 9η γενική με τη Θάνια Σιώκου .

Τα παιδιά που κατέκτησαν κύπελλα πήραν προκρίσεις στις προεθνικές ομάδες με την προσθήκη του Λάμπρου Γεωργόπουλου που κατέκτησε στην κατηγορία laser 4.7 την 4η θέση γενική και 4η αγόρια. Στην ίδια κατηγορία, ο Δημήτρης Βλάχος κατέκτησε τη 12η θέση γενική και 11η στα αγόρια.
Οι υπόλοιποι αθλητές /τριες optimist κατέκτησαν τις εξής θέσεις:

Ιάσονας Ανδριόπουλος 14η θέση γενική, Μάριος Γεωργόπουλος 17η θέση γενική, Σπύρος Θεοδωρόπουλος 23η θέση γενική, Κων/να Δούσκα 28η, Κωστής Βασιλείου 31η, Γεράσιμος Σταματίου-Κώνστας 32η, Διαγόρας Γκόφας 37η, Νικόλας Κατσαδράμης 39η, Στράτος Πέτρου 52η και Μιχάλης Κατσαδράμης 53η.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στους προπονητές τους Δήμητρα Αρβανίτη και Φώτη Ασημακόπουλο.

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στις προκρίσεις και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα!

Υποστήριξη: SilkTech