"Μαύρη σελίδα" για την Παναχαϊκή

Σάββατο, Δεκέμβριος 22, 2018 - 10:00πμ
eurokinissi.gr

Την πιο δύσκολη στιγμή στην ιστορία της ζει από χθες η Παναχαϊκή, η οποία αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών, αφού δεν κατάφερε να συμπληρώσει ομάδα για να αγωνισθεί στη Σάμο.  Μία κακή εξέλιξη που επί της ουσίας όμως είχε αρχίσει να φαίνεται από το καλοκαίρι, αν και η πατρινή ομάδα πήρε για λίγους μήνες παράταση ζωής.

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο, όπου ο Νίκος Ρουμελιώτης αναζήτησε "υποστηρικτές" για το νέο πρωτάθλημα, ενώ επέλεξε να αγωνισθεί στον Παμβοχαϊκό. Σημαντική επιλογή για το ρόστερ της πατρινής ομάδας, αφού ο έμπειρος διαγώνιος επί της ουσίας θα της χάριζε αγωνιστικά την κατηγορία.

Έγινε και αυτό! Ο Νίκος Ρουμελιώτης συνεχίζει την καριέρα στον Παμβοχαϊκό

Σε ότι αφορά τα διοικητικά υποστηρικτές δεν βρέθηκαν και στη συνέχεια ο Νίκος Ρουμελιώτης αποφάσισε να αναστείλλει την λειτουργία της πατρινής ομάδας για ένα χρόνο.

Αναστέλλει για ένα χρόνο τη λειτουργία του το βόλεϊ της Παναχαϊκής

Μία απόφαση που στεναχώρησε ιδιαίτερα τους Πατρινούς φιλάθλους και στην οποία η Ερασιτεχνική έκανε όπως τόνισε ο πρόεδρος Παναγιώτης Σεμιτέκολος τις απαραίτητες κινήσεις για να πάρει το όνομα πίσω, χωρίς όμως να δίνει κάποια λύση για το φετινό πρωτάθλημα..

Παναγιώτης Σεμιτέκολος: "Κοινωνικά μας προσβάλλει και μας θίγει αυτή η απόφαση"

Σε εκείνο το κομβικό σημείο για την Παναχαϊκή μπήκαν μπροστά οι Παπασταθόπουλος και Σταματόπουλος, καταφέρνοντας να συμμετάσχει η ομάδα στην Α2 Εθνική, τονίζοντας όμως ότι σημαντικό ήταν το παιχνίδι στην Σάμο για το αν οι "κοκκινόμαυροι" θα μπορέσουν να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα.

Οι "ρομαντικοί" Παπασταθόπουλος, Σταματόπουλος και η Παναχαϊκή

Ρουμελιώτης στο sportin.gr: "H Παναχαϊκή παραμένει στα χέρια μου"

Δυστυχώς οι δύο άνδρες επιβεβαιώθηκαν και τελικά η ομάδα δεν μπόρεσε να κάνει αυτό το δύσκολο ταξίδι για διάφορους λόγους και συνεπώς αποχώρησε από το πρωτάθλημα. 

Ν. Ρουμελιώτης: "Πρόθεση μου είναι να παραδώσω την σκυτάλη σε παράγοντες από την Πάτρα"

Τώρα σε ότι αφορά το μέλλον της δεν μένει παρά να περιμένουμε τις εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής.

Tίτλοι τέλους για την ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής - Αποχωρεί οριστικά από το πρωτάθλημα

Αμαλία Λαλιώτη

Υποστήριξη: SilkTech