"Μαύρη" σελίδα για Παναχαϊκή

Τετάρτη, Φεβρουάριος 14, 2018 - 10:28μμ

Μπορεί η Παναχαϊκή να υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Α2 Εθνική του βόλεϊ, ωστόσο το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ δεν έχει ολοκληρωθεί. Συγκεκριμένα την ερχόμενη Κυριακή η πατρινή ομάδα καλείται να ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι η Παναχαϊκή δεν θα κατέβει να αγωνισθεί σε αυτό το παιχνίδι, από την στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Άλλωστε και με μηδενισμό δεν αλλάζει κάτι στους "κοκκινόμαυρους", αφού η πορεία τους είναι συγκεκριμένη και καθοδική.

Οι τίτλοι τέλος έπεσαν επί της ουσίας μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο για το τυπικό μέρος του πρωταθλήματος η πατρινή ομάδα θα πρέπει να ολοκληρώσει αξιοπρεπώς την προσπάθειά της, αν και ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την μικρότερη κατηγορία. Ο Νίκος Ρουμελιώτης, όπως δήλωσε μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα με τους "πράσινους", έκανε φέτος τη δική του υπερπροσπάθεια διοικητικά και αγωνιστικά, για να μπορέσει η ομάδα διεκδικήσει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ωστόσο η Παναχαϊκή είναι μία ιστορική ομάδα και αξίζει να τερματίσει το φετινό πρωτάθλημα, άλλωστε το επόμενο μακρινό ταξίδι είναι στη Θεσσαλονίκη.

Υποστήριξη: SilkTech